Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Kolejne podejście...

.. do tego miejsca.
    Zapraszam

1

2

3

4

5

Dziękuję

D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

to
    Gość

Domyślnie

Fajna miejscówka i przyjemne warunki. Światełko pięknie zagrało. Trochę technicznie mi nie leży. Nie wiem czy nie jest nieco nieostre? Może po zmniejszeniu zabrakło wyostrzenia? Miejscami też chyba lekko prześwietlone trawy. Dałbym może nieco ciemniej lub mniej kontrastowo, ale mogę się mylić, bo monitor mam raczej słaby

Domyślnie

Na każdej z fot masz spory spadek jakościowy po prawej stronie zdjęć. Nie wiem co to, ale lepiej sprawdź..
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Nie za mała przysłona?

Domyślnie

Miejsce fajne, niestety nie wykorzystane. Kadry jak dla mnie nieciekawe, jakościowo strasznie, pierwsze chyba poruszone.
    Czekam na kolejną odsłonę.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

To może tak...

6

7

D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać
    Never back down!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać
    6 i 7 są lepsze niż poprzednie, ale jak to mówią: z piasku bicza nie ukręcisz. Na Twoim miejscu dałbym sobie z nimi spokój - poczekaj na warunki, przemyśl kadry i idź zmierzyć się z tym miejscem po raz kolejny.
    D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
    Twoje Bieszczady

Uprawnienia umieszczania postów