Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mi najbardziej zależy jednak na grupowaniu i wyłączaniu co poniektórych lamp. W święta test wyzwalaczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Mi najbardziej zależy jednak na grupowaniu i wyłączaniu co poniektórych lamp. W święta test wyzwalaczy.
    a na które się zdecydowałeś ?

Cytat Zamieszczone przez The Structorr Zobacz posta
    A sterownik o którym kolega pisze Phottix Odin, mimo że kompatybilny z odbiornikami strato to działa tylko z Canonem.
    mimo to przy okazji podepnę su-800 dla pewności.
    Dzieki za wyjaśnienie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    mimo to przy okazji podepnę su-800 dla pewności.
    Dzieki za wyjaśnienie.
    ale jak masz su-800 to nie potrzeba już wyzwalaczy radiowych. Su-800 wyzwala lampy emitując przedbłyski do komunikacji z lampami. To samo możesz zrobić za pomocą sb-800 albo sb-900 na sankach w trybie commander lub nawet wbudowaną lampą w body które obsługują tą funkcję (commander) czyli chyba od d80 wzwyż. Jedyny minus to że lampy muszą się "widzieć".

Domyślnie

The Structorr - mam d700 i 2 X sb-700 przy testowaniu nie zawsze się widziały przy Phottix Strato 2 działają super dodatkowo na Transmiterze włączam dowolnie lampę którą chce, zastanawiam się tylko nad jednym po co na odbiornikach są tzw. gorąca stopka TTL czy w przyszłości wyjdzie nadajnik taki jak dla canona czy możne jednak współgra z su-800 jak nie sprawdzę to nie zasnę.

Kolego manfred Gratuluje wyboru.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Musze Cie zmartwic to tylko beckup. Jednak sterowanie moca lamp z poziomu body- bezcenne

Uprawnienia umieszczania postów