Szukaj
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Ciut za ostre światełko na czaplę białąCo prawda nie widzę przepaleń, ale przygasiłbym nieco światło na czapli w obróbce.
Po za tym dobry set![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
A żeby nie być gołosłownym to tu jest przykład jakbym to widział (obrobione na szybko) -> http://img708.imageshack.us/img708/388/unled1wf.jpg
Pozdrawiam
PS. Przepraszam za post pod postem i proszę o ewentualne scalenie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
za ostre światło
Wiem , wiem.
Jak było dobre światełko to czapla miała mnie w .... .
Jak się pojawiła to światło dało mi popalić.
I tak to często bywa.
Ale i tak jestem zadowolony ze spotkania.
Około 3 godziny miałem okazję obserwować jak poluje - piękna sprawa.
Jutro powtórka - może światełko dopisze.
Dzięki za wskazówki , może uda się uratować kilka zdjęć w ten sposób.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Marek-frotka ; 10-09-2011 o 22:48 Powód: scalenie wpisów
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
W ładnej pozie "ustrzeliłeś modelkę" na dwójce
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Jak już kolega przede mną zauważył, modelka ustrzelona w najlepszych dla jej wdzięku chwilach. Co do światła, to jak na mój gust (lub jak na mój monitor) najbardziej podobał by mi się wariant pośredni pomiędzy oryginałem, a propozycją, którą przedstawił evilseed.
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Baletowe drugie bardzo fajne.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Niestety jest to tylko czapla białaNie mozesz odwiedzić czatowni o poranku czy zmierzchu, kiedy słoneczko bedzie delikatnie malowało, a moze najdzie jeszcze jakas mgiełka
?
Skontaktuj się z nami