Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Olbrzym w całej okazałości...

pierwsza panorama, dużo niedoskonałości, ale co tam.

i DUŻA WERSJA
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ależ chmurzyska! Jest moc...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Calkiem dobrze Darku, teraz wiesz jak laczyc i jak obrobic.....

Domyślnie

Jak dla mnie, szału nie ma. Nawet nie wiem co napisać.
    Fajna chmura.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Calkiem dobrze Darku, teraz wiesz jak laczyc i jak obrobic.....
    Tak jak widać, mam problem z prostowaniem jak mi z linii horyzontu górzysty teren wychodzi , co do obróbki to robię jak na normalnej wielkości. Na tym zdjęciu zbyt dużo jej nie było, światełka na dole zabrakło.
    W obróbce tylko PS się posługuję, jak masz podpowiedzi to z chęcią skorzystam.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Nie jest zle z tym prostowaniem....podpowiedzi....temat i kadr, Darku robiac zdjecia pod panorame musisz widziec gotowy kadr w wyobrazni, tematu brak, niebo fajne, ale tak jakos pogladowo z czym zreszta tez mam czesto problemy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie jest zle z tym prostowaniem....podpowiedzi....temat i kadr, Darku robiac zdjecia pod panorame musisz widziec gotowy kadr w wyobrazni, tematu brak, niebo fajne, ale tak jakos pogladowo z czym zreszta tez mam czesto problemy
    Chciałem tak naprawdę zobaczyć jak wyjdzie mi panorama, zdaję sobie sprawę, że motywu na dole i światła brak, ale ta chmura wydawała mi się na początek dobrym tematem do sklejenia panoramy. Jak widać przestrzeń ogromna, ale u mnie tak płaskawo , spróbuję coś może kiedyś, to tu to dla nabrania wprawy zwłaszcza w walce z PS-em

Domyślnie

No i dobrze, jak napisalem, wiesz jak laczyc zdjecia i jak obrobic....to teraz szukaj kadrow

Domyślnie

Chmura bardzo fajna ale zabrakło dla niej dobrego motywu, na dole Darku tak nijako

Uprawnienia umieszczania postów