Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: przystanek

Domyślnie

skoro tobie mam wyslac to wstawie znak drogowy
    Road to Manila

Domyślnie

OK. Najlepiej "Zakaz oglądania".
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    I dlatego lepsze, że uśmiechnięci?
    Nie, dzisiaj tak postrzegam, chyba mam zły humor.

Domyślnie

na duże tak!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montini Zobacz posta
    zakaz lenia?
    wygląda jakby po klamkę sięgał, chyba nie budzisz sympatii tymi okularami?
    Sorki ale nie ,,zajarałem" uwagi No cóż jestem małointelegentny
    Pomysł swietny, wykonanie także. Jedynie mz obróbką starał bym się podkreślić głębie obrazu.
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

Świetne foto. Kompletne.
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Domyślnie

A mnie bardzo ciekawi jak wypatrzyłeś to zdjęcie, że tak powiem. Ponieważ w kolorze patrząc na żywo, scena musiała wyglądać kompletnie inaczej. Dopiero cz/b poskładało wszystko do kupy i przesłoniło jeszcze więcej. Widzisz świat na czarno biało już może? Czy w kolorze też to jakoś się broni, że do tematu w ogóle podszedłeś. Taka refleksja mnie naszła. A zdjęcie ciekawe. Nie jestem znawcą tematu, ale (może z pewnym wahaniem) zaryzykowałbym stwierdzenie, że świeże.

Domyślnie

Rewelacja! Wygląda jak dwa nałożone na siebie zdjęcia . Świetny efekt Ci wyszedł
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A mnie bardzo ciekawi jak wypatrzyłeś to zdjęcie, że tak powiem. Ponieważ w kolorze patrząc na żywo, scena musiała wyglądać kompletnie inaczej. Dopiero cz/b poskładało wszystko do kupy i przesłoniło jeszcze więcej. Widzisz świat na czarno biało już może? Czy w kolorze też to jakoś się broni, że do tematu w ogóle podszedłeś. Taka refleksja mnie naszła. A zdjęcie ciekawe. Nie jestem znawcą tematu, ale (może z pewnym wahaniem) zaryzykowałbym stwierdzenie, że świeże.

poprostu patrze na swiat wylapujac kadry,lapie sie na tym ze widzac cos nagle oczami wyobrazni nakladam na to ramke i widze zdjecie skomponowane,raz rzeczywiscie te obrazy cos ciekawego tworza, innym razem nie
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chulbul Pandey Zobacz posta
    poprostu patrze na swiat wylapujac kadry,lapie sie na tym ze widzac cos nagle oczami wyobrazni nakladam na to ramke i widze zdjecie skomponowane,raz rzeczywiscie te obrazy cos ciekawego tworza, innym razem nie
    Ramkę? Myślałem, że nakładasz okulary z autoportretu po lewej.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów