Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Na polanie z widokiem na Giewont

Dla niedowiarków Giewont to ta góra z lewej..... Był kolor, teraz przyszła pora na BW. Uwagi wszelakie mile widziane. Zapraszam

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie bal bym sie tu kontrastu dodac....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Tak, można dołożyć nieco czerni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Nie bal bym sie tu kontrastu dodac....
    oj dodawałem i dodawałem i stwierdziłem że już wystarczy - potem byście pisali że zbyt agresywnie jest

Domyślnie

Mnie tam sie podoba. Tradycyjnie droga prowadzi wzrok ale pośród tak pięknych gór już taka tradycyjna nie jest Mnie tylko właśnie nie pasuje tytuł. Tobie chyba tez gdyz tłumaczysz się na wstępie. KAŻDY Giewont widzi inaczej. Sam o tym wiesz. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Mnie tylko właśnie nie pasuje tytuł. Tobie chyba tez gdyz tłumaczysz się na wstępie. KAŻDY Giewont widzi inaczej. Sam o tym wiesz. Pozdrawiam.
    No tak, ale na słowo Giewont każdy wypartuje znajomego krzyża i kształtu z widoku z Krupówek...Ja np. bym nie wiedział że ta górka po lewej to właśnie rzeczony Śpiący Rycerz ... do zeszłego tygodnia kiedy to pierwszy raz zapuściłem się doliną Małej Łąki - stąd też wytłumaczenie

Domyślnie

Podoba mi sie ze wzgledu na mniej "oklepany" pkt widzenia niz wiekszosc zdjec z malej laki ( a sa ich tysiace ). Pieknie gra tutaj siodlo.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo ładnie wyszło, mnie pasuje takie BW, kadrowo też bardzo fajnie.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Mnie tez pasuje, dobry kadr i ladne BW

Domyślnie

Nie uwierzylbym ze to Giewont...ale akurat w te wakacje bylem na tej polanie, to wierze. A zdjecie spoko, zadnych zastrzezen. Biore jak jest.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów