Witam! Od niedawna jestem na forum, to pierwsze zdjęcie, które tu pokazuję. Proszę o wyrozumiałość
Szukaj
Witam! Od niedawna jestem na forum, to pierwsze zdjęcie, które tu pokazuję. Proszę o wyrozumiałość
Swiatło, obróbka, kadr - jak dla mnie bardzo przyjemne w odbiorze, ale najbardziej podoba mi się uchwycony moment.
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Bardzo mi się podoba i podzielam zdanie Wizymira.
Super zdjęcie, obróbka bardzo udana, fajne kolorki.![]()
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
udany debiut, bardzo mi się podoba delikatność tego zdjęcia, fajne światło i kolory.
Jak wyżej. Udany debiut. do pełni szczęścia troche ułożenie głowy inne ale to pewnie chwycony moment.
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Cóż za skromność? Mam nadzieję, że nieudawana![]()
Wszystko mi pasuje - kadr, moment i ciepła kolorystyka. Czekam na kolejne.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
bardzo dziękuję za tak pozytywne opinie
pinio, ja wciąż uważam, że jestem gdzieś na początku fotograficznej drogi, a podczytując to forum mam wrażenie, że jeszcze naprawdę niewiele umiem.
Moment rzeczywiście uchwycony, fotografując dzieci szczególnie takie małe nie ma co liczyć na pozowanie.
Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za ciepłe przyjęcie![]()
Wszystko "in plus", bardzo pozytywny odbiór zdjęcia.
Czarowne i to bardzo ! Świetne światło i kadr. Obrobione świetnie a do tego te kolorki !![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Skontaktuj się z nami