Szukaj
wowWidząc ilość waszych zajefajnych fotek, człowiek się wkurza na siebie że tam nie mógł być
Extra robota Admin.
Przyznaje ze moje wyobrazenia o puszczy sprzed pleneru byly zupelnie inne. Rozmawialismy o tym ze Slawkiem. Generalnie myslalem ze wezmiemy sobie GPS i bedziemy mogli sobie pomknac w jakis region gwarantujacy w miare bezpieczne wejscie i wyjscie. Zycie zweryfikowalo nasze wyobrazenia. Sciezka, szlak i ani na jote w bok (no odrobine sie udalo). Co ciekawe, takiej ilosci tropow nie udalo mi sie nigdzie zobaczyc. Jedne z odchodow nawet parowalyCzulo sie obecnosc zwierzat dookola... Sadzilem jednak ze bedzie gesciej, wyzej, trudniej
Zdjecia beda wypadkowa tych doswiadczen. Tak mysle.
Slawku, jak zwykle jestes za skromny. Nie tylko sie starasz, ale co WAZNIEJSZE - UDAJE CI SIE!
Ps. Wczesna wiosna musi byc tam super!
Piotrze, tak mozna sobie chodzic, ale nie z taka grupa, a w 2-3 osoby
Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
Tamzooka150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0
Fakt Mateuszu. Wlasciwie to myslalem wlasnie o takim kilkugodzinnym wypadzie ze Slawkiem, Jarkiem i Toba. Wiem jednak jakie to trudne na plenerze. Zaraz by bylo ze Was od stolu oderwalismy![]()
jak dla mie stol nie jest najwazniejszy (wiem, wiem nie wygladam...) ale jak sam widziales nie bylo czasu...
Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
Tamzooka150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0
No tak... Same marudy dookola![]()
Moi faworyci to 4. i 15. Myślę że każdy myśli o powrocie do Białowieży, ale jak dobrze zauważył Hesja po każdym plenerze tak mówimy, Wy "starzy" Plenerowcy zapewne wiecie lepiej...... a dzięki braciom Kłosowskim cały czas myślę o Biebrzy i foceniu w tamtych rejonach![]()
Fujifilm X-E3 23/2
suuuuuuuper - lepsze od konkurencji.
każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej
A do 8 to widzialem tu na forum backstage, nie moge go teraz znalezc.
Skontaktuj się z nami