Szukaj
Hejka
1 i 2 mi pasują. tarcze są rozwalające ! Choć na 2 jak by się dało inaczej bym to spróbował skadrować. Jest speed !!!
3 fajna katalogowa. Podoba się
4 WoW tu siadła obróbka, niebo i trawa tak wali kolorami że samochód gdzieś ginie w tym.
5 Super kadr , szkoda że odtrosc uciekla bo kadrowo najbardziej mi się podoba.
6 jakoś nie specjalni emi pasuje
7 jw
PS Oznaczaj zdjęcia liczbamibędzie łatwiej oceniać
Pozdrawiam i gratuluje fajnej miejscówki i pewno wrażeń !
Co do 5 to auto w tym miejscu doholowywało z 360km/h ostrość jest ale tylko na tyle auta![]()
Zapomniałem o tych numerkach![]()
D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8
przyjemnie się ogląda wszystkie prace, rozgrzane do czerwoności tarcze robią wrażenie![]()
D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
www.rafalwisniewski.com.pl
Fajny secik![]()
gorrrący secik, auta z tej stajni zawsze się cudnie prezentują, a przy tej prędkości z całą pewnością ciężko jest trafić z ostrością
5D|D200|D90|Nikkory Zeissy Canony i takie tam
Właśnie gdzieś już widziałem te foty...a to na exoticcars![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Niech to dunder świśnie ile FXXów. Ponoć nie można mieć tej maszyny u siebie w domu. Jak się kupi to Ferrari ją przetrzymuje i podstawia na każde wezwanie właściciela.
Niesamowite wrażenie musi być jak odpalą silniki i nawet powoli ruszają z garaży.
Zdjęcia bajka. Pierwsze mnie urzekło. Takie sterylne jest, bardzo ładnie się "black vanishing point" komponuje.
Pierwsze zdjęcie to ex auto M. Schumacheradzięki za komentarz i milo ze się podoba. Co do samych aut od jakiegoś czasu właściciele mogą je trzymać w domach. W USA są panowie którzy posiadają w kolekcjach więcej niż jedno auto z tej serii. Co do dźwięku bez stoperów ani rusz
Na imprezie byli jeszcze prywatni właściciele bolidów F1 program nazwany F1 Clienti. Pozdrawiam !!
Co do dźwięku to polecam ten filmik mojego kolegi
http://www.youtube.com/watch?v=uTWTMfi8AR4
D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8
Skontaktuj się z nami