Szukaj
Zdjęcia zniknęły, mam rozumieć, że wątek do usunięcia?
The request /portfolio/Agnieszka_Krystian/IMG_8958.jpg was not found on this server.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
WordPress troszkę namieszał na serwerze - już naprawione
nie, to był tylko chwilowy problem
Szanuje kolegi zdanie, dziękuje za komentarz i wszelkie rady, jednak po co te docinki?
Edit:
Ostatnio edytowane przez e.3 ; 07-09-2011 o 12:11
Najbardziej podoba mi się 4 i 5tka - fajne kadry i w miarę zbalansowane. Na 3,6,7 para trochę ginie, przeważającym tematem są nowoczesne malowidła na skale :d Co do logo to się nie wypowiem - sam wyciągnij wnioski.
To co mnie boli na wszystkich zdjęciach to kiepskie oświetlenie - bardzo płaskie. Warto też pomyśleć nad kadrowaniem - używaj mocnych punktów. Jeśli chodzi o ludzi na tych zdjęciach to jakoś tak bez wyrazu, emocji - stoją i uśmiechają się do obiektywu.
Jeszcze raz powiem, 4 jest dla mnie najlepszym tutaj pokazanym strzałem, chociaż osobiście chciałbym zobaczyć więcej graffiti - wystarczyło obiektyw ciut na lewo skierować
Ufff ale się naprodukowałem.
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Czwórka naprawdę ciekawa. Po pozostałych widać, że trochę przypadkowo, ale widać, że kadru szukałeś i to się liczy. Światło zdecydowanie do poćwiczenia. Rozluźnienie fotografowanych modeli i wprowadzenie właściwej atmosfery także. Dziewczyna ma bardzo dobrą do fotografii twarz i ładny uśmiech. Można z nią wykonać doskonałe portrety moim zdaniem. W tej sesji to ustawienie faceta było problemem. Ciągle patrzy gdzieś w dal z dziwnym uśmiechem. Należało to lepiej skontrolować, może polecić spojrzeć w dół, na towarzyszkę? Chociaż raz?
Po wytknięciu błędów, sam je widzę i faktycznie wiele pracy przede mną. Dziękuje za konstruktywne i bardzo cenne uwagi, postaram się je czym prędzej wprowadzić w życie i pochwalić się efektami.
Skontaktuj się z nami