Szukaj
logo ambitne a zdjęcia już mniej![]()
Oni są wklejeni na te zdjęćia ? Bo światła mi nie pasują do tych z tła .
Fotografia to światło które powinieneś czuć jeżeli o niej myślisz poważnie. Jako tako udało Ci się obrysować nim postacie ale reszta światła leży, mało tego na 2 focie oświetliłeś modelowi brzuch, pytam się po co?. Prawidłowe kadrowanie w dzisiejszych chorych czasach mocno się zdewaluowało zaśmiecając internet dziwnymi kadrami, ale może warto wrócić do korzeni i podstaw fotografii by spróbować przećwiczyć złoty podział lub przynajmniej skorzystać z ramek, które masz w wizjerze. Olbrzymie dominujące logo, które dałeś niczemu nie służy a raczej przeszkadza, pamiętaj, tylko dobra fotografia jest najlepszą reklamą i tylko ona zachęci aby widz miał ochotę oglądać inne Twoje fotografie, gdy fotografia jest kiepska logo nie działa, nie zabezpiecza nawet przed kradzieżą bo któż by miał je kraść.
EDIT: pochwaliłem Cie niesłusznie za jako - taki obrys, a to hallo z montażu i do tego przy włosach dziewczyny kiepsko odmaskowane, ehh wiele pracy przed Tobą...pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dżigital ; 07-09-2011 o 08:31
szczerze powiedziawszy to wyglądają jak zupełnie obcy sobie ludzie. zero kontaktu zero uczucia zero więzi i emocji
więcej ekspresji jest na grafiti niż w modelach
flaki z olejem
Bardzo spięci byli, robiłem co mogłem, wyszło jak wyszło :P
szkoda, że foty się nie ładują.
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Skontaktuj się z nami