Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

No tak, teraz pewnie zaczna sie narzekania A moim zdaniem nie ma na co. Taka druzyne juz mozna ogladac. To nic, ze grali ze slabszym skladem niemieckim (mogli przeciez wystawic lepszy ). To, ze jest jeszcze sporo niedociagniec, to chyba normalne po tej degrengoladzie z czasow Banyhakiera Mam nadzieje, ze ten wyrownany mecz z chyba najlepsza obecnie reprezentacja swiata, doda naszym skrzydel, ale nie zaczna wystepowac w tancu z gwiazdami Ja sie ciesze, ze nie musze sie dzisiaj (wreszcie) wstydzic przed moimi niemieckimi kolegami

Domyślnie

Ciekawe jak pójdzie Adamkowi za to Swoją drogą 40pln za możliwość obejrzenia to przegięcie.....

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Ciekawe jak pójdzie Adamkowi za to Swoją drogą 40pln za możliwość obejrzenia to przegięcie.....
    Tez jestem ciekaw. Tym bardziej, ze przed meczem z Niemcami mowilem, ze predzej Adamek wygra z Klitschko niz nasi z Niemcami Na niemieckim RTL mozna ogladac za darmo, jesli sie RTL posiada Trzymam kciuki za Gorala

Domyślnie

Grali jak nigdy, spieprzyli jak zawsze
    MarcinWilk

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Eeee tam sedzia kalosz Faktem jest, ze przeciagnal 1min 35sek po doliczonym czasie i chlopakom pekla gumka w majtkach

Domyślnie

Pytanie:

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    A jak grali bo nie widziałem ? Tak obiektywnie powiedzcie
    Odpowiedź:

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    I tak jest nieźle. Gdyby nie Szczęsny była by masakra.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Nieźle było. Szkoda, że Wawrzyniak się potknął. Szczęsny to czarodziej. Peszko - porażka, pała mu się gotuje przy każdej ważnej sytuacji, zachowuje się jak junior.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów