Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 77

Wątek: Plenerowo

Domyślnie

Pank jesteś jakiś dziwny, nie lubisz gdy oceniają Twoje zdjęcia, nie lubisz gdy je chwalą, nie chcesz się dzielić wiedzą, nie chcesz aby je ludzie oglądali, nie określisz się czego oczekujesz. To co? wstawiasz na forum i sam je chcesz podziwiać?

Domyślnie

Brak nogi u młodej, jej lewa ręka niekorzystnie wyszła w okolicach łokcia. Mogłeś powiedzieć młodej, by wykonując tą skomplikowaną ewolucję, o kilka stopni więcej zwróciła twarz (z uśmiechem) w stronę obiektywu, byłoby jeszcze lepiej niż jest. Pank, czy Ty powtarzasz ujęcia na plenerze, żeby wybrać potem najlepsze, czy trzaskasz pojedyncze klaty? BTW, jestem pełen uznania, że się nie zrażasz i robisz swoje. Powodzenia.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Zbanowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Ja tam jestem nowicjuszem totalnym ale coś mi się wydaje że ktoś pytał o foty kolegi na Photoshop.pl, chyba mu się efekt spodobał
    http://photoshop.pl/node/14315

Domyślnie

Przy takich ujęciach zawsze robię kilka powtórzeń żeby mieć później z czego wybrać. Dzięki za komentarze.

Domyślnie

O rany, ależ przepiękny miała welon!
    Ciekawe oba, drugie klimatyczne ze względu na rozleniwione pozy i żółtawe światełko. Fajnie.
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Szał ciał.
    Przeszkadza mi przerwa pomiędzy 2 szybami. Mogłeś też wystemplować resztki znaku po prawej.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

świetne, ale odjazd, no welon kładzie na kolana, a ta ręka po środku to jego czy jej

EDIT: Pytam nie złośliwie, nie mam zamiaru nikogo urazić, wiec nie musisz odbierać tego jako atak na swoją osobę i znowu zgłaszać post do swojej ochrony , wiele lat edytuję a to wyrabia wyczulonie na detale, jeżeli to ręka młodego, to ma dziwnie wykrzywioną, a jeżeli mlodej, to on wyglada jak by miał amputowaną i był z podwiniętym rękawem.
    Ostatnio edytowane przez Dżigital ; 07-09-2011 o 12:44

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów