Ja piwo już mam)
a co do foty to widziałem u ciebie lepsze strzały. Ta fotka jakoś do mnie nie przemawia. Można powiedzieć nawet, że taka zwykła.
Szukaj
Ja piwo już mam)
a co do foty to widziałem u ciebie lepsze strzały. Ta fotka jakoś do mnie nie przemawia. Można powiedzieć nawet, że taka zwykła.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jak to zwykła! Młoda podskokami i takimi tam, próbuje pocieszyć i rozweselić Młodego, wku....go, że go nie chwyciła za jaja. Kto zna "twórczość" autora zrozumie![]()
Właściwie to może i rzeczywiście zwykłe - jest facet z ręką w kieszeni, jest podskok, (do zwykłości brakuje walizek i torów oczywiście).
Ostatnio edytowane przez Paweł Krystek ; 06-09-2011 o 17:15
Dobra, jeszcze tylko Amadeusz wpadnie i będzie chyba komplet![]()
Amadeusz byl dzis u mnie, zarzucal mi ze 'reklamuje swoje zdjecia'.
(...)
Koledzy z małymi komplekasamipowiedzieli co wiedzieli...
Fajne zdjęcie. Czekam na więcej.
Pank, no leże i kwiczę z zachwytu gdy widzę efekty Twoich mistrzowskich ruchów suwakami i te fantastyczne kadryreszta userów nigdy nie osiągnie poziomu Lindy Robbins bo nie czują tematu tak jak Ty. Wiem, że nigdy się nie nauczę i nie dojdę do takiego mistrzostwa ale może organizujesz warsztaty plenerowe, chętnie bym się czegoś nauczył, podszkolił...
Chcesz rzeczowo i logicznie? Raczej po klubie malkontentów się tego nie spodziewaj.
urwało młodej nogę a być może ma tylko jedną. poza tym to dosyć ciekawe zdjęcie.
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami