Szukaj
To i tak niewiele jak na nasze warunki. Niestety wszędzie tego pełno.
W sumie jeśli miałbyś kiedyś ochotę zrobic to drzewo w swoim gwiezdnym stylu to służę pomocą.
Pokażę Ci gdzie to jest
Masz tylko 100 km do mnie także może warto się nad tym zastanowić ?
Na pewno fajnie by było zobaczyć to miejsce w nocnym klimacie
W razie czego pisz na priva i zgadamy sie.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dzięki za zaproszenie ale to jednak nie takie proste. To nie tylko ale aż 100 km. To zarwanie całej nocki z perspektywą powrotu. Ale nie powiem że bym nie chciałPoza odległością dochodzą jeszcze kwestie pogodowe, zanieczyszczenie światłem, zorientowanie drzewa względem kierunków, sprawdzenie tego i tamtego. Najlepiej jest się pojawić w takim miejscu w nocy i sprawdzić jak to wygląda w warunkach bojowych. A czasu niestety brak.
Bardzo fajne. Siła wyrazu przy maksymalnej oszczędności środków. Ale nie minimal.
Samotne drzewko, czyli to co lubię najbardziej.
Piękna kolorystyka.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Kadr bardzo dobry, bardzo lubie jak horyzont jest taki melancholijnie pofalowany. A to swiatlo na chmurach i kolory wymiataja.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
absolutnie rewelacyjne zdjęcie, niebo wygląda tak jak często na obrazach...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
kwintesencja krajobrazu na fotografii.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Jest wyśmienite, wszystko tu dobrze pasuje. Gratki.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Skontaktuj się z nami