Close

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 92

Wątek: Moje makro .

Domyślnie

ja to bym chcial amerykanskie skakuny pofocic, niektore gatunki macie tam wrecz genialne w formach i kolorach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MichalR Zobacz posta
    ja to bym chcial amerykanskie skakuny pofocic, niektore gatunki macie tam wrecz genialne w formach i kolorach
    O tak. Ja wciąż sobie ostrzę zęby na kilka gatunków Phidippus :P
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Zapraszam. Z przyjemnością służę pomocą wrazie czego. A co do skakunów to chyba będę musiał sobie jakieś studio do tego celu zorganizować bo te które do tej pory spotkałem to w bardzo nie sprzyjających warunkach, mocne światło i do tego wietrznie

Domyślnie

Może ktoś wie co to jest, albo gdzie szukać informacji.

56.

Domyślnie

Assassin Bugs, Wheel Bugs. Morderca Robaków albo, nie wiem za bardzo jak to przetłumaczyć, "robak koło" dziwnie po Polsku. Pierwsza nazwa chyba trafniejsza. Ten ciekawy stwór żądli, żądli i to podobno bardzo mocno, tak że w razie spotkania lepiej nie dotykać. Z tego co wyczytałem to naprawdę boli. Ale jest pożyteczny i po prostu nie dotykać. Ciarki mnie przeszły jak sobie przypomniałem że z ciekawości musiałem dotknąć tego zębatego koła na karku. W Polsce raczej nie występuje.

Domyślnie

Jeszcze raz Assassin Bugs

57.

Domyślnie

i Modliszka

58.

Domyślnie

Woolly bear caterpillar, Futro niedźwiedzia.
    Sama 105mm i 105 z Raynxem.

59.

60.

Domyślnie

Zdjęcie zrobione całkiem przypadkiem bez żadnej możliwości przygotowania się. Coś czarnego malutkiego siedziało na liściu. Na matrycy wyglądało jak czarna plamka, na szczęście wtedy nie skasowałem. To co tu widać to wyciągnięte na siłę z rawa. Pewnie już nigdy tego gatunku nie spotkam ale to oko mnie fascynuje

61.

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów