Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Adrianna

Domyślnie Adrianna

modelka: Adrianna Kępińska

Domyślnie

POdoba mi się, ale trochę sie zlewa wg mnie
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

bardzo fajne, basniowe - na usta cisnie mi sie pytanie co to za szkielko?
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cube Zobacz posta
    na usta cisnie mi sie pytanie co to za szkielko?
    zacne szkiełko, z którym się ostatnio nie rozstaję - 80-200 2.8 ED

Domyślnie

podoba mi sie klimat, i generalnie "tlo" natomiast zupelnie nie trafiona stylizacja + modelka naciagajac bluzke i stojac lekko wypieta bokiem w pierwszym momencie sprawila na mnie wrazenie ze jest w ciazy ( chyba ze jest to przepraszam ).
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    podoba mi sie klimat, i generalnie "tlo" natomiast zupelnie nie trafiona stylizacja + modelka naciagajac bluzke i stojac lekko wypieta bokiem w pierwszym momencie sprawila na mnie wrazenie ze jest w ciazy ( chyba ze jest to przepraszam ).
    Hehehe, napisałem dokładnie te same słowa jakieś 3 godziny temu, ale w końcu zrezygnowałem z zamieszczenia ich...
    Dla mnie kolorystyka jest fajna, zarówno kolor skóry jak i ...a może przede wszystkim tło... Nie jestem pewien tych gałęzi przed głównym tematem, może wolałbym bez nich...
    Co do mimiki i stroju. Mimika taka jakaś nijaka, a strój ...dół fajny, ale z górą w ten sposób wygląda właśnie jakby modelka była w ciąży, dodatkowo efekt ten wzmacnia wygięcie modelki...
    Na pewno masz inne ujęcia z tej sesji..pokaż!!

Domyślnie

jutro coś wrzucę

Domyślnie

Poza "ciaza" odnosze wrazenie garbienia sie, ale jest pozno i moze mi sie wydaje...

Domyślnie

Pomysł fajny, ja osobiście próbował bym modelkę ustawić inaczej żeby uniknąć marszczącej się skóry na szyi ale nie wiem jak jest rzeczywiście z tą "ciążą" może właśnie dla tego jest tak ustawiona Pozdrawiam!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów