Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Najciekawsza jest 1, ale wolałbym w szerszym kadrze - w ciekawym otoczeniu.
    Reszta - podoba mi się nuta melancholii, zamyślenie modelki. Dobrze kombinujesz z tym niepatrzeniem w obiektyw. 2 i 9 przesadzone pod tym względem, ale tam gdzie modelka mruży oczy wygląda to dobrze.
    8 - nie lubię pokazywania kobiet w taki sposób, ale tu modelka wyszła bardzo kusząco - nie wiem więc co myśleć. Za mało góry.
    9 - za bardzo na wdechu (może przez rękę za plecami) - wygląda sztucznie. Krawędzie zbyt wyostrzone i zbyt gładka skóra nie pomagają.
    Nie podoba mi się obróbka (gładzenie) niektórych. BW dla mnie za jasne, ale to kwestia gustu.

Fryzjerka zrobiła dobrą robotę, ten warkocz świetnie pasuje do modelki.

Rozumiem nastawienie na portrety, ale brakuje czegoś szerszego.

Pokazuj więcej takich jedynek.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

bede pokazywal z czasem...
    niedlugo zaskoczymy naprawde kompletnie wszystkich

po drodze bedzie jeszcze hipisowaska sesja
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

hm.....kadry i zdjęcia bardzo udane. Ale pokazywane osobno i w innych galeriach. Razem pokazują jak bardzo drętwa jest modelka. Ta sama mina, ta sama pozycja (różni się tylko Twoje kadrowanie. Dla mnie zero emocji...
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Świetny zestaw jak zawsze.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

dretwa to jest .......

nie rzycze sobie takich okreslen odnosnie modelek ktore sa u mnie na zdjeciach.

dziekuje
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    (różni się tylko Twoje kadrowanie. Dla mnie zero emocji...
    Czy to kadrowanie jest różne, można dyskutować

Jak dla mnie ta sesja jest na jedno kopyto, z góry na dół jeden kadr pionowy jak od siekiery i do tego centralnie Gdyby nie specyficzna obróbka to nie byłoby na czym oka zwiesić bo te zdjęcia są zwyczajne jak kiełbasa. Widziałem niebo lepsze zdjęcia autora więc pozwalam sobie tak mocno "pojechać" z krytyką Hani, od razu zaznaczam, że krytykuję zdjęcia a nie Ciebie więc nie są to żadne wycieczki osobiste Wystawiając tak słabą, monotonną i jednolitą serię chyba nie liczyłeś na same okrzyki zachwytów...

Domyślnie

mi najbardziej pasuje numer 2 ... ladnie, delikatnie kobieco i moim zdaniem warkocz robi robote.

nie podoba mi sie fryzura na "Krola Lwa" strasznie sie dziewczynie przez to duza glowa zrobila i jakos mi to proporcje zachwialo.

ogolnie mysle ze modelce zdjecia sie spodobaly, ale miales lepsze sesje.
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    dretwa to jest .......

nie rzycze sobie takich okreslen odnosnie modelek ktore sa u mnie na zdjeciach.

dziekuje
    A ja Ci Życzę bardziej plastycznych modelek...to Ty kreujesz. Albo ona jest nijaka, albo Ty. I nie jest to absolutnie żadna złośliwość. Po prostu wrzuciłeś fotki na forum, więc spodziewaj się różnych opinii. Mam nadzieję, że nie zdeptałem ega...
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

miło ze poprawiono orta dziekuje

co do kadrowania... rowniez pozdrawiam analityka...
    i dodam że:
    "sesja miała byc nastawiona głownie na portretowanie, gdyż modelka nie miala typowiego portretu, a ja sie w tym specjalizuje. "

ja dalem mozliwosc wyboru modelce najlepszego jednego portretu:

pozdrawiam i zycze spokojnej nocy

Domyślnie

przemyslany set bardzo sie podoba wszystko...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów