Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Adwertajzingowo

Domyślnie Adwertajzingowo

Foto: Iwona Paczek
    MUA: Déborah Granowski
    Modelka: Naika @ VIP Toulouse

Uwagi na przyszlosc?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aboutalithium Zobacz posta

Uwagi na przyszlosc?

[/CENTER]
    tak.
    za rzadko coś wrzucasz

Domyślnie

Naprawdę piękne, jestem pod wrażeniem. Niby nic, a efekt powala. Uwagi na przyszłość? Światło w pełni opanowane, kadrowanie również. Przyczepiłabym się tylko tego, że szminka jest wręcz przemoczona, a róża przy modelce zroszona tylko przy środku. Chyba lepiej by było gdyby te dwa rekwizyty były podobnie zmoczone, co by bardziej spajało te zdjęcia. Ale nie ważne, piękny zestaw
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

WOW!!!
    Ale tez sie do czegos przyczepie, a co mi tam. Mianowicie rzecz sie ma ciecia lewego ramienia modelki. Troche mnie razi w oczy ale spoko, wydlubie se

Domyślnie

Wiesz... jak format jest zatwierdzony to wszelkie dyskusje nad cięciami są już często bez szans.

Domyślnie

Dla mnie mogłeś wyrównać kolor tła na jednym i na drugim zdjęciu. Szminka mogła być na jakieś pleksie, tak wisi trochę w powietrzu. Poza tym skoro myślałeś o dyptyku, można było zachować całe lewe ramie modelki. Szczegóły ale można było to połączenie bardziej dopracować. Co do zdjęcia modelki nie mam zastrzeżeń - fajne oświetlenie, obróbka, podoba się. Pozdrawiam!

Domyślnie

Dzieki za uwagi - przydadza sie

Ps: Dziekuje tez za Zdjecie dnia!

Uprawnienia umieszczania postów