Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: metro WWA

Domyślnie metro WWA

zdjęcie w wagonie wyszło spontanicznie, w drodze na młociny, do szklanego przejścia
    trochę ubolewam nad brakiem czegoś do poświecenia ... na zewnątrz pełna lampa

metro

w przejściu, bez wspomagaczy
    Ostatnio edytowane przez grozSH ; 04-09-2011 o 11:34

Domyślnie

zmniejsz rozmiar

Domyślnie

powinno być ok

Domyślnie

podobają mi się oba zdjęcia, przy czym pierwsze mógłbyś przekręcić lekko w prawo.................. numeruj zdjęcia kolego

Domyślnie

uh, już gwoźdźmi zabite, numerków nie bedzie

Domyślnie

Bardzo ładne oba zdjęcia - a zwłaszcza 1 (ciekawa obróbka i kadr pomimo lekkiego przekoszenia - zakładam że taki był zamysł).

Domyślnie

ma predyspozycje do wyginania się, wiec trzeba bylo korzystac : )

Domyślnie

2 lepsza.
    Obróbka na 1 jak z nowojorskiego Subway, co jest na plus. Taki 'brudny' styl.

Domyślnie

Jedynka mi się nie podoba. Nie wiem jaki był pomysł i bardziej przypomina mi to fotkę na nk lub fb. Dwójka totalnie inna (nie wiem czemu te zdjęcia są w jednym temacie). Fajny portret, modelka mogłaby patrzeć się trochę wyżej, żeby oczy były bardziej widoczne. Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Jedynka mi się nie podoba. Nie wiem jaki był pomysł i bardziej przypomina mi to fotkę na nk lub fb. Dwójka totalnie inna (nie wiem czemu te zdjęcia są w jednym temacie). Fajny portret, modelka mogłaby patrzeć się trochę wyżej, żeby oczy były bardziej widoczne. Pozdrawiam!
    nie bede polemizował, bo nie korzystalem z nk

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów