Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: new haven

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    No to Sylwek nie bedzie zadowolony......
    Prawda jest taka, ze to pewnie poszlo z BSem a tutaj juz trzeba sie pomeczyc

Domyślnie

Według mnie kadr ma potencjał, ale skopałeś go obróbką na maksa, nie wdając się w elokwentne owijanie w ortalion. Brak mocnego punktu niestety nadal pozostanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Według mnie kadr ma potencjał, ale skopałeś go obróbką na maksa,
    Lubie twoje komentarze , ale na pewno nie ten Weź wytłumacz sie bo ja tu nie widze skopanej obróbki.

Co do kadru - dla mnie malo sie dzieje, ale to juz powiedzieli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Nie potrafię się elokwentnie ustosunkować co do wydajności zdjęcia...

co do foty to troche moze skopalem, jakosc przedewszystkim poszla na manowce
    tez mi brakuje mocnego akcentu, ale nic nie bylo za co moglbym sie tam zachaczyc, a z drugiej strony co to musialo by byc, zeby sie odznaczac w tym "smietniku" na dole ? (lodka by tu zagrala )

gregu no tak byla tam tabliczka "miejscowka zarezerwowana nie fotografowac" ale ja jestem taki, ze wszedzie wleze i co to jes ten "BS"

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    gregu no tak byla tam tabliczka "miejscowka zarezerwowana nie fotografowac" ale ja jestem taki, ze wszedzie wleze i co to jes ten "BS"
    Ja tez A Sylwek juz w raju siedzi wiec spoko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Lubie twoje komentarze , ale na pewno nie ten Weź wytłumacz sie bo ja tu nie widze skopanej obróbki.
    Przede wszystkim chodzi o czernie, które są bardzo głębokie i nie za bardzo to przystaje tu. Granica nieba i skarpy jest dziwacznie podkreślona. Tu ponownie na moje oko nienaturalny efekt bardzo mocno widać. Trzecia rzecz, to co to jest na pierwszym planie? Rozmycie jakieś? Jakieś placki, bokeh? Jakość jak z komórki w tym rejonie. I to głównie tyle.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów