Mi też kiedyś ktoś polecił Netgeara. Mam już kilka routerków tej firmy, zarówno z modemami, jak i bez i nie mam powodów do narzekań. Jeden bez resetów działa od 4 lat cały czas bez zarzutu.
Szukaj
Mi też kiedyś ktoś polecił Netgeara. Mam już kilka routerków tej firmy, zarówno z modemami, jak i bez i nie mam powodów do narzekań. Jeden bez resetów działa od 4 lat cały czas bez zarzutu.
Ew MikroTik może? To rozwiązania profesjonalne ale kosztują tyle co badziewie Linksys i podobne.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Pare lat temu kupilem router Intellineta (taki byl na polce) - nie mialem zwiechy przez trzy lata, wiec wymieniajac kupilem kolejnego (tym razem "N") i dalej jest spokoj. Zastrzegam - nie jestem zaawansowanym i wymagajacym uzytownikiem - podpiete trzy komputery, drukarka i to hula, nie wiem jak w przypadku bardziej zaawansowanych zastosowan.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Ja polecę Linksysa WRT54GL. Sam w sobie, na fabrycznym sofcie jest całkiem niezły, a ponad to można do niego wsadzić alternatywne oprogramowanie dające więcej możliwości. System operacyjny oparty jest na jakimś linuchu, więc każdy może sobie napisać swój soft, jak będzie mu się chciało i będzie potrafił. Najbardziej popularny alternatywny firmware to Tomato, o którym w sieci można się wiele naczytać.
Skontaktuj się z nami