Szukaj
Pierwsza konstruktywna uwaga to przeczytaj regulamin zamieszczania zdjęć. O ile w Operze łatwo się skaluje widok strony, to traci na tym ostrość, a i komentowanie nie należy do przyjemności. O zdjęciach jeszcze pomyślę co napisać. Będzie ambiwalentnie raczej.
Juz sie poprawilam![]()
Nawet ciekawe kadrowanie, ale światła to tam zdecydowanie brak. Nie, że bym był jakimś "rasistą" ale osobę ciemnoskórą to bym jakoś "doświetlił" , jak na 1 na tle zachodzącego słońca coś jeszcze widać, to już na 2 w zasadzie nic. A 2-ka ma ładny plan, nawet ta ciemna chmura (chyba) w tle pięknie wygląda, ale co z tego jak nawet model jest już niewidoczny. Dodatkowo wydaje się, że modelka ma "kształtne" nogi, ale przy tym świetle to tylko pozostaje się tego domyślać. Kreacja modelki była by ciekawa, ale ta ciemna "łata" na lewym boku, powoduje, że ma się wrażenie "zniknięcia w mroku" części jej ciała.
Ogólnie dla mnie gdyby było więcej światła na modelach praca była by bardzo "przyjemna" w odbiorze.
Ano, na dwójce faktycznie brakuje jakiejś choćby delikatnej kontry, ew zmiany ekspozycji, co by więcej zastanego się naświetliło.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
Kiepsko. To "coś" czarnego na sukience modelki sprawia wrażenie wielkiej, czarnej plamy. Psuje całe zdjęcia. Trza było czymś doświetlić, albo zdjąć
Bo tak to super by wyszło.
Tutaj jest... podpis
A mi się to dyskretne oświetlenie (na granicy niedoświetlenia) podoba. Nadaje nastrój, zresztą technicznie zdjęcia nie wyglądają na niedoświetlone, myślę że to wcale nie tak prosto tak oświetlić by i było widać i nie było.
jakby to oświetlić nawet tym jednym światłem ale z lekko innego kąta i wysokości to było by o wiele wiele lepiej![]()
Skontaktuj się z nami