Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: No to lu!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie No to lu!

Poranek nad Zatoką Gdańską.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

zdjęcie fajne ... ale kurcze brakuje mi tu czegoś.... jakiegoś kamolca może jakichś drewnianych pali, o które rozbija się ta fala....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    zdjęcie fajne ... ale kurcze brakuje mi tu czegoś.... jakiegoś kamolca może jakichś drewnianych pali, o które rozbija się ta fala....
    Kamienie są - pod falą.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

no to troszkę większych kamieni :P

Domyślnie

O i bardzo fajne. Jest tak...naturalnie. Widac ze raczej nie szalales z obrobka, co mi sie tutaj podoba. Kolory nie sa przesycone, ale takie akurat mi sie wydaja. Mam wrazenie jakbym na wlasne oczy ogladal ten morski wschod/zachod...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Aż poczułem krople na twarzy - świetne

Domyślnie

A masz też może zdjęcie z aparatem ustawionym niżej? Tak co najmniej z pół metra niżej? Wydaje się, że byłoby ciekawiej. No ale dopóki się nie zobaczy... Kolorki rzeczywiście dość zachowawcze jak na możliwy potencjał szaleństwa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A masz też może zdjęcie z aparatem ustawionym niżej? [...]
    Nie mam, to robiłem z jakichś 60 cm od gleby, ta fala jest mała, Zatoka była spokojna.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

ja uwielbiam takie pastele, pustkę i szerokości, mnie to zdjęcie bardzo się podoba w takim kadrze w jakim jest

Domyślnie

kadr dobry, obrobine jak zwykle czas na fali super, ale kolor nieba mi nie podchodzi, mimo, ze pewnie tak bylo w rzeczywistosci
    pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów