Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Svartisen...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Najlepsze Twoje zdjecie z Norwegii jak do tej pory...
    Tu się podpiszę!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

1 bardzo fajna ......jak to u Janusza
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

1 super. Bardzo ladne rozmieszczenie swiatla w kadrze...no i sam widok.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A tak swoją drogą, poszukałem trochę zindeksowanych przez google zdjęć z tym lodowcem i pokazałeś go świetnie - być może nawet najlepiej z tego co widziałem.

Domyślnie Svartisen...

No to pojechales. Bajkowo jest, fakt ciezko złapać skale ale jak sie kiedyś widziało lodowiec to juz wiadomo o co chodzib 5+

Sent from my iPad using Tapatalk
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Przepięknie! Coś interesującego i nietuzinkowego. Jedynka bardziej ale dwójka też mocno

Domyślnie

Bardzo dobre .
    Zazdroszczę Ci Janie tego światła. Może nie występuje w kadrze w jakiś nadmiernych ilościach, ale jest go na tyle , że pięknie okrasza oryginalny motyw główny .
    Ja atakowałem podobne dwa jęzory, jednak warunki pogodowo-oświetleniowe miałem dużo, dużo gorsze .

Domyślnie

mOSAd - dziękuję za miłe słowa

napisał PABLOOK

...Zazdroszczę Ci Janie tego światła. Może nie występuje w kadrze w jakiś nadmiernych ilościach, ale jest go na tyle , że pięknie okrasza oryginalny motyw główny ...
    tak to wygląda, ale z bokami musiałem juz dość mocno walczyć, moze tego tutaj nie widać ale na drugim zdjęciu widać co było na niebie, słoneczna dziura była tylko nad samym lodowcem, a bardzo mocne słońce powodowało ze starałem sie doć mocno aby uniknąć przepałów na podświetlonym śniegolodzie, na całość miałem tylko pół godziny już w trakcie dopływania do przystani pogoda się psuła na naszych oczach - ale wazne że się udało

Domyślnie

...bardzo ladnie to wyszlo Januszu, takie "zaproszenie do nieba". Pozdrawiam.

Domyślnie

Efekt końcowy bardzo dobry, jeżeli fotografowałeś w takich warunkach
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów