Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Portret

Cool Portret

Przede wszystkim witam wszystkich serdecznie. Jako że to mój pierwszy post to opiszę siebie Mam 15 lat i jestem początkującym fotografem..focę od kilku miesięcy. Posiadam Canona :/ (nie wyrzucicie mnie za to? ) i kilka dodatków daję fotki pod ostrzał żeby czegoś się nauczyć... No to zaczynamy
    Proszę o ocenę tegoż portreciku

Domyślnie

Witamy na forum. Początek będziesz miał trudny, wspominasz o Canonie i to jeszcze ubarwiasz takim zdjęciem... ;p

No dobra, a czemu zdecydowałeś się pokazać to zdjęcie? Co jest w nim takiego, że chciałeś się nim podzielić? Nie chce być nie miły ale mnie ono niczym nie przekonuje, ot pstryk.

Domyślnie

Witamy. Ano właśnie. Jeżeli chcesz skupić uwagę na odbiciu, to zdjęcie prawdopodobnie należałoby inaczej skadrować. Aktualnie mamy ni to słaby portret, ni to słabą panoramkę w okularach. Zdecydowałbym się na jedno, ale dobre, konkretne ujęcie.

Domyślnie

To jest taki ukryty autoportret? ;]
    Kolorki ok (jak to z Canona), kadr na nie. No i w portrecie głównym tematem jest twarz a przede wszystkim oczy - okularom przeciwsłonecznym mówimy nie.

Domyślnie

uff przygotuj się raczej na ostrą krytykę...witamy

Domyślnie

Dzięki za opinie. Chciałem pokazać i człowieka i miasto... chyba za dużo w jednym ...

Uprawnienia umieszczania postów