Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dzięcioły

Domyślnie Dzięcioły

Kilka fotek dzięciołów i mały bonusik,który mnie całkowicie zaskoczył.Fotografowałem dzięcioły gdy nagle ptaki uciekły w popłochu a na "mój magiczny patol" weszła wiewiórka i w najlepsze zaczęła się posilać ziarnami słonecznika.Była tak blisko że nie mieściła się w kadrze i z tąd te trochę niefortunne cięcia.Pozowała jednak tak pięknie że nie mogłem się oprzeć i natrzaskałem sporo zdjęć.
    1.Młody dzięcioł duży

2.Dzięcioł duży-dorosły

3.Dzięcioł średni

4.Bonus 1

5.Bonus 2

Domyślnie

Podobają mi się zdjęcia dzięciołów Choć mam wrażenie, że widziałem już wcześniej jakiegoś dzięcioła na tym "patyku"
    Co do wiewiórki, zresztą jak już wspomniałeś - była blisko, za blisko Ale 5 i tak mi się podoba pomimo ucięcia rudzielca, fajniej oświetlona
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Z tym patolem to bardzo możliwe,gdyż jest od jakiegoś czasu "dyżurnym" ale czas już go zmienić.
    Pozdrawiam

Domyślnie

szkoda, że bonus ucięty, dzięcioły fajnie się prezentują

Domyślnie

Tomku cały set tradycyjnie dobry - 2 ciut więcej góry i byłaby świetna, kwiatek w tle b. fajny - co on taki potargany ?
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Dzięki za komentarz.Dzięcioł potargany bo dopiero co wstał i przed śniadaniem się nie zdążył uczesać.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Fajna seria, jakość i kolory

Domyślnie

Bardzo ładne

Domyślnie

fajnie to wyszło N300/f4 ? planuję zakup tego szkiełka bo jeśli sigma to mnie zaskoczyłeś
    D700+50mm f1.8G+Di866

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów