o dzięki, czyli wychodzi na to że tam się nie opłaca brać pamięci, a to dziwne
Szukaj
o dzięki, czyli wychodzi na to że tam się nie opłaca brać pamięci, a to dziwne
akurat kingstona nie polecam
bralem do swego macbooka i wymienilem u sprzedawcy na samsunga
jak pozniej doczytalem to nie tylko ja nie polecam i nie tylko ja mialem z nimi problemy
a ktoś z was korzystał z SSD, jest duża różnica w porównaniu z normalnym hdd 5400? czy w miejsce tego starego dysku(5400) montowanego w jabłkach można bez problemu podłączyć SSD?
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=172325
mozesz jeszcze zagadac do forumowego qooby - ma nowego jabola z SSD OCZ
Roznica jest, specjalnie gdy pracuje sie na duzej ilosci malych plikow a i wymienic mozna bez problemu, lecz niestety droga to zabawa. Ja wymienilem w swoim MB standardowy na 7200RPM black series. Mozna jeszzcze ciut szybciej dyskami hybrydowymi (Segate XT), ponoc z pierwszymi seriami tych dyskow byly problemy z Macach, ale teraz juz wszystko smiga tak jak nalezy.
Ogolnie przy zakupie Maca to procesor nie musi byc najszybszy, lepiej inwestowac w pamiec (oczywiscie wymieniajac samemu, bo inwestowanie w pamiec od Apple to nie inwestycja).
Fuji: X100, X-Pro1, X-T2
Tez stawiam na i5 i 8gb ram. Pozdr
D90 grip + s18-250, + n50/1.8
myślę, że żadne nie będa oficjalnie - bo jak mają byc skoro producent w ogóle nie dopuszcza stosowania takiej konfiguracji ?
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
ale ja nie pisze o "oficjalnosci apple'a" tylko kompatybilnosci z applem8GB kosci z www.macsales.com (OWC) sa kompatybilne, co producent oficjalnie poswiadcza
regulamin
myślę, ze to tylko kwestia polityki używania stwierdzenia "oficjalnie"![]()
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Skontaktuj się z nami