Witam,
co myslicie o tym zdjęciu? To początek mojej przygody z fotografią i jedno z pierwszych zdjęc nowym aparatem, jesli wkleiłam post w złym miejscu to przepraszam![]()
1.
Szukaj
Witam,
co myslicie o tym zdjęciu? To początek mojej przygody z fotografią i jedno z pierwszych zdjęc nowym aparatem, jesli wkleiłam post w złym miejscu to przepraszam![]()
1.
Ostatnio edytowane przez swider ; 02-09-2011 o 22:52 Powód: zdjęcie
Jak dla mnie za bardzo uciełaś nogi. No i troszkę obróbki by się przydało![]()
D90 |18-105 f/3.5-5.6|35 f/1.8|50 f/1.4|85 f/1.8|
kiepsko skadrowane. Poza tym mocno albumowe foto
Gaia to imię tej pięknej modelki ? Śliczne i oryginalneModelka również śliczna i jeszcze pewnie wiele zdjęć będzie miała zrobionych. Niestety to nie należy do udanych ... Jako pamiątka w rodzinnym albumie tak ale jako fotografia sensu stricte to nie bardzo. Ciasno bardzo , pocięte też nie najlepiej i zbyt duża GO sprawiająca że wszystkie krzaki w tle dobrze widać. No i szkoda że taki mały rozmiar zdjęcia . Modelkę masz więc do dzieła - ćwicz dalej
Powodzenia !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Dzięki za wszystkie cenne opinieZdjęcie wydawało mi się świetne - może dlatego, że tyle w nim radości
) ale widzę że jeszcze długa droga przede mną
Wrzuć duże zdjęcie do działu albumowego lepiej. Mnie się na pierwszy rzut oka wydaje całkiem przyjemne. Kadr można chyba dokładniej wykonać, ale najważniejszy jest moment. A ten zdaje się być doskonały. Obróbki chyba za dużo tu nie ma - w tym względzie być może też warto coś zrobić. Po miniaturce ciężko stwierdzić. Ale zdjęcia bym nie skreślał tak szybko.
No niestety zdjęcie nie powala, kadr, brak obróbki itd. Nie mówiąc już o samym sposobie wrzucenia zdjęcia na forum.
Wątek przeniosłem do właściwego działu.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Dla otuchy: starzy bywalcy wrzucają w tym dziale dużo nudniejsze huśtawkowe, a ostatnio lansowany jest pogląd, że "jeśli moment dobrze złapany, to sprawy techniczne są niemal nieistotne"
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez swider ; 02-09-2011 o 22:55 Powód: już jest większe ;)
myślę co piszę
Mi się podoba pomimo braków w technice.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami