Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: One Dwie

Domyślnie One Dwie

Witam
    Sylwia moja znajoma, fanka motoryzacji, zakupiła sobie nową maszynę Honde CBR 600RR i zapragneła zdjęc, więc w niedzielne popołudnie wybraliśmy się na jazdę i wykonaliśmy oto takie prace.

1.

2.

3.

4.

5.

Więcej kadrów u mnie na stronie www.sowart.com.pl Zapraszam
    Ostatnio edytowane przez sowart ; 27-08-2011 o 18:44

Domyślnie

Wstępnie - średnio. Dziewczyna miód malina, motocykl - chyba też (nie znam się). Ale zdjęcia odstają niestety. Nie okiełznałeś światła. Jest mdło i nudno w tym względzie. Znów mam wrażenie zalania sceny światłem, zamiast pokierowania jego mocą. Brak kontrastu, agresji, dynamiki, typowej dla tego pojazdu. Niekoniecznie udane zwroty twarzy. Nawet ciężko mi faworyta znaleźć. Kadrowo również małe urozmaicenie. Potraktowałbym sesję jako rozeznanie tematu. Nie wiem co pasjonaci techniki na te zdjęcia, ale oni pewnie dorzucą jeszcze swoje trzy grosze.

Domyślnie

Dokładnie za mOSAd-em ... Jakoś płasko i nijako to wyszło. Tak nie w Twoim stylu. Za duża GO czy obróbka a może jedno i drugie sprawiają że te zdjęcia pomimo potencjału jaki mogą mieć są takie bez wyrazu.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

ja też się zgodzę z mOSAdem naprawdę jakoś tak płasko... zdecydowanie do mnie te zdjęcia nie przemawiają
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Nie będę się wyróżniał - za mOSAdem. Dokładnie wypunktował, to samo chciałem napisać (choć może nie tak merytorycznie ).

Domyślnie

ja też nie będę oryginalny i poprę słowa mOSAda
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Uprawnienia umieszczania postów