Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Kompakt ze Slow Motion

Witam,
    Chciałbym zakupić aparat kompaktowy z doba jakością zdjęc ( i najlepiej jasnym obiektywem ) oraz video ( powiedzmy klasy HX5V) ale mam problem polegajacy na tym że chciałbym też aby był tam tryb ( najlepiej kilka) Slow Motion
    A w tej dziedzinie wyspecializował się Fuji i Casio które jakoś nie słynie z dobrej jakości foto - video.
    Ostatnio pokazał się Canon IXUS ale to "tylko" 120 kl/s w rozdzielczości 240 - trochę dla mnie za mało poza tym jakoś nie specjalnie przepadam za stylistyką C.
    Idealnie było by gdyby miał też tryb wyzwalania poklatkowego ...

PS. Chodzi mi raczej o prawdziwy kompakt nie hybrydę. Lustrzankę już mam ( nawet dwie - w tym D90 na zbyciu ) i chodzi mi o coś poręcznego

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

Samsung WB2000

Domyślnie

Tak to jest to prawie to czego szukałem. Dzieki
    D7000 +N50mm1.8+S-17-50/2.8+N18-200+SB800 + D90 na zbyciu

Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    To raczej kamera z możliwoscia robienia zdjęć. No i cena , która powala. Za taka kase mozna kupić wiele lepszych rzeczy.

PS Myślałem ,ze KM robi teraz tylko ksera i drukarki , bo dział foto kupił juz dawno Sony a tu patrz - obiektyw Konica Minolta HD
    Ostatnio edytowane przez Jasand ; 03-09-2011 o 17:31

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów