tutaj tylko kilka klateczek, a tutaj cała historyjka, jak dwa małe krasnale potrafią się nudzic...
1.
2.
3.
4.
Szukaj
tutaj tylko kilka klateczek, a tutaj cała historyjka, jak dwa małe krasnale potrafią się nudzic...
1.
2.
3.
4.
Na niebie ufo a poniżej małe stworki- tak to widzę. Często wyciągamy cienie ale też trzeba mieć nad tym kontrolę, której tu zabrakło.
red light, dark room...
3 ostatnie skojarzyło mi się z mma![]()
tj. wyjscie do ringu, walka i tryumf zwycięzcy![]()
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Amadeusz - nie wiem czego tam sie dopatrzyles w obrobce - znawco tematu - ale gwarantuje ze cała obrobka zakonczyła sie na atepie ACR-a. Ale dzieki ze poswieciles swoje cenne 10 sekund na klepniecie tego posta.
aikidudi -![]()
Krasnale fajne, kadry też nie najgorsze ale jak dla mnie obróbka na nie.
podpis niezgodny z regulaminem forum
2, 3, 4 podpis ważniejszy niż dzieci. Konwersja do BW jakaś taka dziwna, przekombinowana. Skóra dzieci wyszła jak u starców. Dla mnie to czyni te zdjęcia nieprzyjemnymi w odbiorze. W 1 i 3 nie podoba mi się GO, jeśli przyświecała temu jakaś idea, to jej nie dostrzegam. 3, 4 pocięte dzieci. Ogólnie nie moje klimaty, wolałbym chyba zobaczyć te zdjęcia w kolorze. Zerknąłem na bloga i masz ciekawsze zdjęcia (nawet z BW), niż te, które tu pokazałeś.
Skontaktuj się z nami