Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie znudzone bąble reportazowo

tutaj tylko kilka klateczek, a tutaj cała historyjka, jak dwa małe krasnale potrafią się nudzic...

1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

Na niebie ufo a poniżej małe stworki - tak to widzę. Często wyciągamy cienie ale też trzeba mieć nad tym kontrolę, której tu zabrakło.
    red light, dark room...

Domyślnie

3 ostatnie skojarzyło mi się z mma
    tj. wyjscie do ringu, walka i tryumf zwycięzcy
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Amadeusz - nie wiem czego tam sie dopatrzyles w obrobce - znawco tematu - ale gwarantuje ze cała obrobka zakonczyła sie na atepie ACR-a. Ale dzieki ze poswieciles swoje cenne 10 sekund na klepniecie tego posta.

aikidudi -

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    Amadeusz - nie wiem czego tam sie dopatrzyles w obrobce - znawco tematu - ale gwarantuje ze cała obrobka zakonczyła sie na atepie ACR-a. Ale dzieki ze poswieciles swoje cenne 10 sekund na klepniecie tego posta.
    Nie interesuje mnie jak obrabiałeś zdjęcia. Zwróciłem Ci uwagę na błędy w obróbce, których Ty ciągle nie widzisz i spłycasz to co napisałem. OK, zobaczę co następnego tu wrzucisz i czy obrobisz w ten sam sposób.
    red light, dark room...

Domyślnie

Krasnale fajne, kadry też nie najgorsze ale jak dla mnie obróbka na nie.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

2, 3, 4 podpis ważniejszy niż dzieci. Konwersja do BW jakaś taka dziwna, przekombinowana. Skóra dzieci wyszła jak u starców. Dla mnie to czyni te zdjęcia nieprzyjemnymi w odbiorze. W 1 i 3 nie podoba mi się GO, jeśli przyświecała temu jakaś idea, to jej nie dostrzegam. 3, 4 pocięte dzieci. Ogólnie nie moje klimaty, wolałbym chyba zobaczyć te zdjęcia w kolorze. Zerknąłem na bloga i masz ciekawsze zdjęcia (nawet z BW), niż te, które tu pokazałeś.

Uprawnienia umieszczania postów