Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Wrakoski

Domyślnie Wrakoski

Wraczek, wybieram sie na spotkanie pewnego portalu foto z Irlandii, chetni wybrali sobie te miejscowke jako punkt spotkania, nie przepraszam jednak jezeli cos dobrego z tamtad przywioze, docelowo nastawiam sie na inny temat niz wrak....jest tam taki tylko mozliwosc jego sfotografowania jest zalezna od przyplywu, jak dla wraku woda idealna to tam za wysoka, moze tym razem sie uda....

A teraz wraczek, zdjecie jest poprawiona wersja zdjecia ktore kiedys prezentowalem i sie nie przyjelo.....teraz wyszlo duzo lepiej

Domyślnie

Ładnie, subtelnie wyszło. świetnie wygląda tez horyzont. Aż dziw bierze, że taki drewniany wrak tyle czasu przetrwał - choć ta jasna deska z przodu może wskazywać, że ktoś go odnawia

Domyślnie

Uwielbiam oglądać tego "Sunbeama" czy jak go tam zwał w Twoim wykonaniu.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dla mnie za zimno, ale co ja tam wiem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    choć ta jasna deska z przodu może wskazywać, że ktoś go odnawia
    Zaufaj mi, nie jest odnawiany, porzadne drewno wytrzymuje juz fale ponad 100 lat, dodatkowo wiekszosc czasu spedza zasypany niemal caly a czasami nawet caly.....te jasne deski, wyszlo tak jakos dziwnie, ale tak bylo, szedl przyplyw po slonecznym dniu, to jest po prostu wyschniete drewno, wyczyszczone przez piasek i wode
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-08-2011 o 15:48 Powód: orto. ("pozadne")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ale tak bylo, szedl przyplyw po slonecznym dniu, to jest poprostu wyschniete drewno, wyczyszczone przez piasek i wode
    I sól! Nie zapominajmy o soli!

Zdjęcie bardzo ładne. Dopracowany daleki plan sprawia, że foto zyskuje na plastyce. Piknie!

Domyślnie

Dobra fota, bardzo ładne kolorki masz .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Dobra fota, bardzo ładne kolorki masz .
    I ja się pod tym podpisuję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Zdjęcie bardzo ładne. Dopracowany daleki plan sprawia, że foto zyskuje na plastyce. Piknie!
    widze to podobnie jak tormentol, wrak dobry a to z tyłu to duży "plus dodatni"
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

jak zawsze obróbka na bdb poziomie, to już kolejna wersja tego wraku ale jest naprawdę dobra

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów