Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: *=*

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

piękne. szkoda że twarzy nie widać i chodnik ktoś rozwalił.

Domyślnie

Zdjęcie jest ciekawe, jednak po kilku dniach przerwy dalej nie wiem jak je dokładnie opisać. Z jednej strony jest inne, fajnie pokazane, coś chwyta ale nie do końca... Jednoczesną zaletą i wadą jest właśnie "brak" modelki. Co by nie mówić, jej udział jest nie zbyt duży. ;p Masz jeszcze jakieś z tej sesji?

Domyślnie

mi kompletnie nie podchodzi - ani przerysowany tyłek/udo ani obecny kadr z chodnikiem w tle - ew. cięcie 1/3 od dołu mogło by uratować zdjęcie - o ile to najlepsze z całej sesji i warte ratowania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nszym Zobacz posta
    mi kompletnie nie podchodzi - ani przerysowany tyłek/udo ani obecny kadr z chodnikiem w tle - ew. cięcie 1/3 od dołu mogło by uratować zdjęcie - o ile to najlepsze z całej sesji i warte ratowania
    nie kumasz chyba co to jest przerysowanie tyłek na pewno nie jest najbliżej

Domyślnie

A ja sie tak zastanawiam, czy w tym dziale oprócz szczególnej dbalości o stylizacje/wizaż modelki - nie powinno sie też przyłożyć większej wagi do tła. szczególnie tutaj.. gdzie ściany są odrapane, miejscami brudne.. a to kilka chwil stemplowania i by tak nie raziło... Chyba że tylko mi się to rzuca w oczy

Domyślnie

Nie po to się ciągnie modelkę w "brudne" miejsca, by je potem czyścić. Kolejna trudna w odbiorze praca. Inna.

Domyślnie

a ja dla mnie to wyglada na zdjecie zrobione przy okazji robienia przez kogos zdjec
    jestem na nie

Uprawnienia umieszczania postów