Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kasia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrowm Zobacz posta
    Erie. Bardzo mi się nie podoba Twoja wersja. Całkowicie sztuczne. Wypadało by również zapytać o możliwość
    przerabiania oryginału
    wybacz - już usuwam, chciałem tylko pokazać jak bym to zmienił, ale skoro sobie nie życzysz...
    jeśli jednak uważasz że Twoja wersja jest prawidłowa to chyba mamy jednak całkowicie inne zdanie - D-lighting w Twoim przypadku spowodował że sama modelka wyglada na starszą o 12-15 lat niz jest
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Oszczędny w słowach Awatar piotrowm
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

W takiej sytuacji nie bardzo się liczy co ja bym chciał. Uważałem zdjęcie za dość ciekawe ale uzyskało ono akceptację modelki i nic już nie można zmienić. Nie zyczę Ci pracy z aktorką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrowm Zobacz posta
    W takiej sytuacji nie bardzo się liczy co ja bym chciał. Uważałem zdjęcie za dość ciekawe ale uzyskało ono akceptację modelki i nic już nie można zmienić. Nie zyczę Ci pracy z aktorką.
    To moze w takiej sytuacji nie umieszczac tego zdjęcia na forum do oceny - bo przeciez kazdy z nas mógłby zaproponowac co i jak zmienic, co i dlaczego mu nie odpowiada itd. itp.

Pozdrawiam
    Erie

Oszczędny w słowach Awatar piotrowm
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Wcale nie uważam, iż nie mozna ocenić, co nadaje się do zmiany, Jest to dla mnie doskonała szkoła. Natomiast po-
    kazywanie takich zmienionych zdjęć to już inna sprawa

Domyślnie

ciekawi mnie tylko w jaki sposób mialby ktoś opisac te zmiany jakie np. zrobiłem ja abyś dokładnie wiedział o co w modyfikacji chodzi, bez pokazania zmienionego obrazu, ale dobra nieważne - usunięty już jest obrazek, przeprosiłem za zmiany - co jeszcze? kwiaty mam wysłać czy jak?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów