Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: dobre?

Domyślnie

A co było nad oknem, widocznym na zdjęciu ? Dla mnie ten fragment zdjęcia najbardziej woła o przestrzeń.

Domyślnie

Mi w nim czegoś brakuje. Gdyby na tle tego czarnego murka był skaczący kot lub uśmiechnięty pies, jakieś stare krzesło albo nawet oparta o niego modelka zdjęcie byłoby idealne. Ale ciężko coś takiego zdobyć gdy się jest na samotnym spacerze, prawda?
    Takie jest moje zdanie. A zdjęcie nie jest złe, tylko wyczuwa się brak czegoś.

Domyślnie

a drugie zdjecie.. lepsze czy gorsze?
    Nokia 3310 + monitor 16"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    A co było nad oknem, widocznym na zdjęciu ? Dla mnie ten fragment zdjęcia najbardziej woła o przestrzeń.
    nad oknem doslownie 10cm juz zaczynal sie plaski dach, niebo tego dnia szare jak papier toaletowy za komuny
    Nokia 3310 + monitor 16"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tataromka Zobacz posta
    nad oknem doslownie 10cm juz zaczynal sie plaski dach, niebo tego dnia szare jak papier toaletowy za komuny
    Myślę, że pomimo tego zdjęcie by zyskało, gdyby te elementy się na nim znalazły (zwłaszcza poddane odpowiedniej obróbce). Dla mnie, z uwagi na ciekawy główny motyw, lepsze jest zdjęcie nr 1.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 25-08-2011 o 11:41

Domyślnie

w takim razie jeszcze jedno wstawie.. ten sam motyw okno z drugiej strony budynku
    Nokia 3310 + monitor 16"

Domyślnie

wiem, wiem... zamurowalo ze z takim nickiem ktos potrafi takie zdjecia zrobic hehe
    Nokia 3310 + monitor 16"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów