Szukaj
Dla dmie dwójeczka. Najbardziej naturalnie wyszła.
Dla mnie zdecydowanie za dużo PS i bardziej by pasował dział portret. Na wszystkich dziwne rozmycie, sztuczny efekt miękkości. Na dwójce ręka i kolano źle wyglądają, kadrowo leży. Jedynka jeszcze jakoś gdyby nie ta obróbka... Myślę, że jakbyś mniej użył PS, byłoby dużo lepiej. Pozdrawiam!![]()
Bardzo mi się podobają wszystkie trzy. Fajne kadry, ciekawa obróbka. Tyle ode mnie![]()
A mnie się bardzo podoba obróbka i kolory. No i modelka też jest świetna. Pamiętam, że już ją tu ktoś dawał. Wtedy wyglądała jak taka niby-indianka. Choć może na jedynce rzeczywiście za dużo blura.
Jednyka fajna, ale ten blur! nie potrzebny wg mnie. Modelka fajnie zagrała .
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
nie wiem czy fachowcy nie zarzucą kadrowania/cięcia, ale mi się podoba...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Jeżeli oczy były obrabiane, białka wybielane to zbyt mocno. Na jedynce widać to szczególnie. Jeśli ktoś się naczyta poradników to Cię skrytykuje za cięcie w kolanieOgólnie przyjemnie
![]()
Nie podoba mi się, że tylko twarz jest ostra a na około sztuczny blur. Psuje to naturalność sesji i naturalną urodę modelki. Pomijając to, zdjęcia nr 1 i 2 kadrowo fajne, na 3 nie podoba mi się poza.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Skontaktuj się z nami