Piotr bardzo dziękuję za to co robicie! Naprawdę dostajemy mnóstwo użytecznej wiedzy i to za darmo (niespotykane w dzisiejszych czasach).
Szukaj
Z chęcia wspomoge niewielką kwotą
Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.
Ciężko powiedziec
Raczej nie, brakuje mi pieniędzy
Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...
Piotr bardzo dziękuję za to co robicie! Naprawdę dostajemy mnóstwo użytecznej wiedzy i to za darmo (niespotykane w dzisiejszych czasach).
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
czy ktoś mógłby na PW podlinkować materiały Hi-Res z 10.10.11 ?? Niestety nie są już dostępne. Z góry wielkie dzięki
DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II
fiszijesli chodzi ci o paczke ze zdjeciami z peirwszego spotkania to masz tutaj
http://www.megaupload.com/?d=XZ2N4GBE
dokładnie o te materiały chodziło, wielkie dzięki
DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II
Zapraszamy na kolejne spotkanie. Tym razem naszym gościem będzie forumowy kolega - Pilon - czyli Jakub Dziurla. Właściciel, manager artystyczny, fotografik Vespera Fashion Studio.
Na spotkaniu będziecie mogli między innymi jak dużo pracy Kuba i jego zespół wkłada w przygotowania sesji jeszcze na etapie przed wciśnięciem guzika spustu migawki na aparacie.
Na tym spotkaniu usłyszycie też trochę o trickach, ale tych mniej Photoshopowych, a bardziej zakulisowych powstawania zdjęć w studio u Kuby. Będzie to także pewien wstęp do obiecanej przez PhotoshopTricks.pl na pierwszych spotkaniach niespodzianki...
Więcej informacji oraz link do rejestracji znajdziecie na naszej stronie: http://photoshoptricks.pl
Przypominamy o rejestracji na spotkanie z Jakubem Dziurlą. Wszystkie informacje odnośnie spotkania u nas na stronie. Zapraszamy!
przypominamy o dzisiejszym spotkaniu z Jakubem Dziurla z Vespera Fashion Studio. Spotkanie dzis o godzinie 20:00. Więcej informacji na www.photoshoptricks.pl
No niestety okazalo sie ze provider internetowy u Kuby sie niepopisal i nie udalo sie naprawic lacza internetowego. W ramach zastępstwa poprowadzilismy 2h webinarium bazujac na moim doswiadczeniu. Nie było to to samo co u Pilona oczywiscie, ale mam nadzieje ze chociaz część osób zobaczyła kilka nowych technik
Spotkanie z Kuba nie przepadlo oczywiscie![]()
Nie udało się do końca, ponieważ mój dostawca internetu postanowił zmienić konfiguracje sieci połowie dzielnicy, szkoda tylko, że zapomniał o moim maleńkim osiedlu w tym całym zamieszaniuWróciłem z pracy po 18:00 i niestety było to zbyt późno na reakcję zdalną. Problemy trwały w sumie dwa dni, ale w piątek rano internet działał bez zarzutów z pełną prędkością, co uśpiło moją czujność. Przepraszam za nieoczekiwaną nieobecność, szczególnie przykro mi z tego powodu, że plan zawiódł w ostatniej chwili. Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Przegraliśmy bitwę, ale nie wojnę
Spotkamy się już niedługo, a ja przygotuję dodatkową niespodziankę w ramach zadośćuczynienia
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Skontaktuj się z nami