Close

Zobacz wyniki ankiety: Co myślsz o możliwości dotacji projektu ?

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Z chęcia wspomoge niewielką kwotą

22 20,56%
  • Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.

67 62,62%
  • Ciężko powiedziec

8 7,48%
  • Raczej nie, brakuje mi pieniędzy

8 7,48%
  • Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...

2 1,87%
Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 82

Domyślnie

Piotr bardzo dziękuję za to co robicie! Naprawdę dostajemy mnóstwo użytecznej wiedzy i to za darmo (niespotykane w dzisiejszych czasach).
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

czy ktoś mógłby na PW podlinkować materiały Hi-Res z 10.10.11 ?? Niestety nie są już dostępne. Z góry wielkie dzięki
    DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II

Domyślnie

dokładnie o te materiały chodziło, wielkie dzięki
    DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II

Domyślnie

Zapraszamy na kolejne spotkanie. Tym razem naszym gościem będzie forumowy kolega - Pilon - czyli Jakub Dziurla. Właściciel, manager artystyczny, fotografik Vespera Fashion Studio.

Na spotkaniu będziecie mogli między innymi jak dużo pracy Kuba i jego zespół wkłada w przygotowania sesji jeszcze na etapie przed wciśnięciem guzika spustu migawki na aparacie.

Na tym spotkaniu usłyszycie też trochę o trickach, ale tych mniej Photoshopowych, a bardziej zakulisowych powstawania zdjęć w studio u Kuby. Będzie to także pewien wstęp do obiecanej przez PhotoshopTricks.pl na pierwszych spotkaniach niespodzianki...

Więcej informacji oraz link do rejestracji znajdziecie na naszej stronie: http://photoshoptricks.pl

Domyślnie

Przypominamy o rejestracji na spotkanie z Jakubem Dziurlą. Wszystkie informacje odnośnie spotkania u nas na stronie. Zapraszamy!

Domyślnie

przypominamy o dzisiejszym spotkaniu z Jakubem Dziurla z Vespera Fashion Studio. Spotkanie dzis o godzinie 20:00. Więcej informacji na www.photoshoptricks.pl

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Coś chyba to spotkanie nie wyszło do końca.

Domyślnie

No niestety okazalo sie ze provider internetowy u Kuby sie niepopisal i nie udalo sie naprawic lacza internetowego. W ramach zastępstwa poprowadzilismy 2h webinarium bazujac na moim doswiadczeniu. Nie było to to samo co u Pilona oczywiscie, ale mam nadzieje ze chociaz część osób zobaczyła kilka nowych technik

Spotkanie z Kuba nie przepadlo oczywiscie

Domyślnie

Nie udało się do końca, ponieważ mój dostawca internetu postanowił zmienić konfiguracje sieci połowie dzielnicy, szkoda tylko, że zapomniał o moim maleńkim osiedlu w tym całym zamieszaniu Wróciłem z pracy po 18:00 i niestety było to zbyt późno na reakcję zdalną. Problemy trwały w sumie dwa dni, ale w piątek rano internet działał bez zarzutów z pełną prędkością, co uśpiło moją czujność. Przepraszam za nieoczekiwaną nieobecność, szczególnie przykro mi z tego powodu, że plan zawiódł w ostatniej chwili. Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Przegraliśmy bitwę, ale nie wojnę Spotkamy się już niedługo, a ja przygotuję dodatkową niespodziankę w ramach zadośćuczynienia
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów