Close

Zobacz wyniki ankiety: Co myślsz o możliwości dotacji projektu ?

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Z chęcia wspomoge niewielką kwotą

22 20,56%
  • Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.

67 62,62%
  • Ciężko powiedziec

8 7,48%
  • Raczej nie, brakuje mi pieniędzy

8 7,48%
  • Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...

2 1,87%
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 82

Domyślnie

Ja musiałem wczoraj zostać sam z synkiem i nie dałem rady uczestniczyć, buuu...

Domyślnie

Żałuj synu żałuj było rewelacyjnie. Gratulacje dla organizatorów i wielkie dzięki.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Franciszków

Domyślnie

Potwierdzam, świetna sprawa. Organizatorom należą się wielkie brawa.

Domyślnie

Jak najbardziej przyłączam się do gratulacji.
    Jakość obrazu i dźwięku przy korzystaniu z aplikacji GoToWebinar bardzo dobra.

Domyślnie

Też z uwaga oglądałem to co miał do pokazania i powiedzenia Karol
    Gratulacje się należą za włożoną prace.

Mała uwaga tylko nie wiem czemu ale czasami Piotrka nie było dobrze słychać, wina mikrofonu czy za cicho mówiłeś Bo z Karolem i Marcinem wszystko było okej.
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Karol i Marcin siedzieli na przeciwko swoich komputerów. Ja ze wzgledów technicznych siedziałem obok Karola i niestety musiałem czasami nachylac sie nad komputerem Karola zeby było slychac lepiej. W tej chwili montuje materiał z wczoraj, więc juz zwróciłem na to uwagę i w wersji offline będzie dzwięk poprawiony

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Już dawno nie uczestniczyłem w tak profesjonalnym przedsięwzięciu. Jesteście Kilerami a inni to ...

Domyślnie

Specjalnie ze względu na prośby umieszczamy wcześniej materiał wideo z ostatniego webinarium z Karolem Tomaszewskim na stronie projektu PhotoshopTricks.pl

Bardzo prosimy o komentowanie na stornie pod materiałem, gdyż będzie to miało ogromny wpływ na powodzenie projektu przy współpracy z możliwymi sponsorami.

Zapraszamy na naszą stronę: http://www.photoshoptricks.pl

Domyślnie

Świetny filmik Pomysł na projekt tego typu rewelacja. Życzę wielu sukcesów z nim związanych. Zastanawia mnie tylko czy po webinariach była by możliwość umieszczania filmów w sieci np na stronie projektu? Inne pytanie czy była by możliwość zdobycia ich za jakąś opłatą na krążku. Dało by to możliwość skorzystania z projektu większej ilości ludzi, a jest na prawdę z czego
    Σ Art 20mm 1.4, Σ Art 35mm 1.4, Σ Art 85 1.4, T 70-200mm 2.8 G2 zakurzony D600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fear Zobacz posta
    Świetny filmik Pomysł na projekt tego typu rewelacja. Życzę wielu sukcesów z nim związanych. Zastanawia mnie tylko czy po webinariach była by możliwość umieszczania filmów w sieci np na stronie projektu?
    Nie bardzo rozumiem pytanie. Film zawisł na YouTubie. Chodzi ci o plik do pobrania? Jesli tak to kwesti do rozwazenia. Sam film wazy ponad 1,5 GB. Zakladjac ze kilka osob sciagnie ten plik zarznie to nam hosting. Byc moze w przyslzosci zrobimy cos w rodzaju dotacji na projekt w postaci mozliwosci sciagniecia plików wideo + rzeczy w "Bonusie" do webinarium za smsa/dotkę. Ale to wszystko jest zalezne od: patrz ponizej...

Cytat Zamieszczone przez Fear Zobacz posta
    Inne pytanie czy była by możliwość zdobycia ich za jakąś opłatą na krążku. Dało by to możliwość skorzystania z projektu większej ilości ludzi, a jest na prawdę z czego
    Myslę, że jak ogarniemy się ze wszystkimi rzeczami zwiazanymi z funkcjonowaniem projektu pomyslimy o przygotowaniu plytek obrandowanych etc, ale narazie jest to mrzonka ze wzgledu na kwestie praw autorskich. Puki nie czerpiemy z tego zysku wszystko jest ok. Musimy sobie to wszystko unormowac, zeby nie stworzyc niepotrzebnych kwasów.

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów