Ja musiałem wczoraj zostać sam z synkiem i nie dałem rady uczestniczyć, buuu...![]()
Szukaj
Z chęcia wspomoge niewielką kwotą
Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.
Ciężko powiedziec
Raczej nie, brakuje mi pieniędzy
Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...
Ja musiałem wczoraj zostać sam z synkiem i nie dałem rady uczestniczyć, buuu...![]()
Żałuj synu żałujbyło rewelacyjnie. Gratulacje dla organizatorów i wielkie dzięki.
Potwierdzam, świetna sprawa. Organizatorom należą się wielkie brawa.
Jak najbardziej przyłączam się do gratulacji.
Jakość obrazu i dźwięku przy korzystaniu z aplikacji GoToWebinar bardzo dobra.
Też z uwaga oglądałem to co miał do pokazania i powiedzenia Karol
Gratulacje się należą za włożoną prace.
Mała uwaga tylko nie wiem czemu ale czasami Piotrka nie było dobrze słychać, wina mikrofonu czy za cicho mówiłeśBo z Karolem i Marcinem wszystko było okej.
- FB -
Canon + szkła
Karol i Marcin siedzieli na przeciwko swoich komputerów. Ja ze wzgledów technicznych siedziałem obok Karola i niestety musiałem czasami nachylac sie nad komputerem Karola zeby było slychac lepiej. W tej chwili montuje materiał z wczoraj, więc juz zwróciłem na to uwagę i w wersji offline będzie dzwięk poprawiony![]()
Specjalnie ze względu na prośby umieszczamy wcześniej materiał wideo z ostatniego webinarium z Karolem Tomaszewskim na stronie projektu PhotoshopTricks.pl
Bardzo prosimy o komentowanie na stornie pod materiałem, gdyż będzie to miało ogromny wpływ na powodzenie projektu przy współpracy z możliwymi sponsorami.
Zapraszamy na naszą stronę: http://www.photoshoptricks.pl
Świetny filmik Pomysł na projekt tego typu rewelacja. Życzę wielu sukcesów z nim związanych. Zastanawia mnie tylko czy po webinariach była by możliwość umieszczania filmów w sieci np na stronie projektu? Inne pytanie czy była by możliwość zdobycia ich za jakąś opłatą na krążku. Dało by to możliwość skorzystania z projektu większej ilości ludzi, a jest na prawdę z czego
Σ Art 20mm 1.4, Σ Art 35mm 1.4, Σ Art 85 1.4, T 70-200mm 2.8 G2 zakurzony D600![]()
Nie bardzo rozumiem pytanie. Film zawisł na YouTubie. Chodzi ci o plik do pobrania? Jesli tak to kwesti do rozwazenia. Sam film wazy ponad 1,5 GB. Zakladjac ze kilka osob sciagnie ten plik zarznie to nam hosting. Byc moze w przyslzosci zrobimy cos w rodzaju dotacji na projekt w postaci mozliwosci sciagniecia plików wideo + rzeczy w "Bonusie" do webinarium za smsa/dotkę. Ale to wszystko jest zalezne od: patrz ponizej...
Myslę, że jak ogarniemy się ze wszystkimi rzeczami zwiazanymi z funkcjonowaniem projektu pomyslimy o przygotowaniu plytek obrandowanych etc, ale narazie jest to mrzonka ze wzgledu na kwestie praw autorskich. Puki nie czerpiemy z tego zysku wszystko jest ok. Musimy sobie to wszystko unormowac, zeby nie stworzyc niepotrzebnych kwasów.
Skontaktuj się z nami