Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: Polecam film!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MR Zobacz posta
    chodzi o to, ze Nachtwey "występuje" w bangbangu, dokladnie pod koniec, kiedy siedza w barze i pija razem a potem jada na zdjecia. Nazywaja go szalencem ktorego wrzucaja w najgorsze bagno.

jestem w pracy i proboje upraszczac swoje myli
    Wiem, obejrzałem oba filmy. Weź proszę przeczytaj raz jeszcze co poprzednio napisałeś i jaki to ma sens. Upraszczanie upraszczaniem, ale w tym wypadku przekaz nie był jasny. Nawet dla kogoś, kto obejrzał oba filmy.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

wiem co napisalem, przeprosilem i napisalem czym to jest spowodowane

swoja droga, aktor wcale nie podobny, no tylko siwizna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MR Zobacz posta
    chodzi o to, ze Nachtwey "występuje" w bangbangu, dokladnie pod koniec, kiedy siedza w barze i pija razem a potem jada na zdjecia. Nazywaja go szalencem ktorego wrzucaja w najgorsze bagno.

jestem w pracy i próbuje upraszczac swoje myli
    w war photographer są pokazane oryginalne nagrania z postrzelenia gdzie Marinovich dostał kulkę i zastrzelono Oosterbroeka. W Bang Bangu pokazano fabularyzowaną wersję tego... aczkolwiek dosyć wiernie. Nachtwey to ten "Jim" w białej koszuli.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Wczoraj ogladalem "War Photographer", jest to bardzo mocny i dobry dokument i nie mozna porownywac tego z Bang Bang.....to dwa rozne filmy, oba oglada sie dobrze, jednak kazdy z nich ma inny cel i w inny sposob oddzialywuje na widza.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wczoraj ogladalem "War Photographer", jest to bardzo mocny i dobry dokument i nie mozna porownywac tego z Bang Bang.....to dwa rozne filmy, oba oglada sie dobrze, jednak kazdy z nich ma inny cel i w inny sposob oddzialywuje na widza.....
    To teraz - skoro mowa o filmach dokumentalnych - proponuje ta pozycje:
    W. Eugene Smith: Photography Made Difficult
    Co prawda bez strzelania, wybuchow i innych takich, ale proza zycia codziennego tez moze byc wciagajaca, nieprawdaz?

Domyślnie

Kolego Keek - ten film jest po angielskiemu
    Wiem, wiem że 3ebabyło się óczyć

Pochwalę się, że od dwóch dni jestem właścicielem 5 godzin fajnego materiału na DVD : http://www.empik.com/historia-fotogr...0356025,film-p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Kolego Keek - ten film jest po angielskiemu
    Wiem, wiem że 3ebabyło się óczyć

Pochwalę się, że od dwóch dni jestem właścicielem 5 godzin fajnego materiału na DVD : http://www.empik.com/historia-fotogr...0356025,film-p
    Wiem, ale mimo nieznajomosci angielskiego mozna obejrzec. Naprawde. Scena kiedy fotograf przyjezdza do miasta i pierwsze co robi w wynajetym mieszkaniu to zamalowuje okna na czarno - przepiekna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Keek Zobacz posta
    To teraz - skoro mowa o filmach dokumentalnych - proponuje ta pozycje:
    W. Eugene Smith: Photography Made Difficult
    Co prawda bez strzelania, wybuchow i innych takich, ale proza zycia codziennego tez moze byc wciagajaca, nieprawdaz?
    Obejrzałem - bardzo dobry, smutny film.
    Dzięki!

Domyślnie

geniusz zaklęty w zdjęciach - dla mnie te 6 odcinków otworzyło mi jeszcze szerzej oczy - kiedyś leciał na PLANET z polskim lektorem. Ten w empiku jest w polskiej wersji? Wg. mnie film obowiązkowy
    i co ja mam tu napisać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mizerek Zobacz posta
    geniusz zaklęty w zdjęciach - dla mnie te 6 odcinków otworzyło mi jeszcze szerzej oczy - kiedyś leciał na PLANET z polskim lektorem. Ten w empiku jest w polskiej wersji? Wg. mnie film obowiązkowy
    Tak, jest w wersji polskiej (z napisami i lektorem)
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów