Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mitsuoka

Domyślnie

Gratuluję spotkania bardzo egzotycznego samochodu. Szkoda tylko, że warunki do fotek nie były bardzo sprzyjające. Może masz jeszcze jakieś inne ujęcia?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Fura naprawde bardzo rzadka, ale jak napisal PES nieciekawa miejscowka i kadry leza :/
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Gratuluję spotkania bardzo egzotycznego samochodu. Szkoda tylko, że warunki do fotek nie były bardzo sprzyjające. Może masz jeszcze jakieś inne ujęcia?
    Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Fura naprawde bardzo rzadka, ale jak napisal PES nieciekawa miejscowka i kadry leza :/
    Coś tam jeszcze mam i wieczorkiem postaram się wkleić.
    Miejscówka strasznie ciasna. Samochód stał zaparkowany wzdłuż chodnika na dość ciasnej uliczce obstawiony ze wszystkich stron innymi samochodami, a na dość tego właściciel stał obok i dziwnym wzrokiem przyglądał się gdy obskakiwałem w około jego samochód

Domyślnie

I nie podszedłeś zapytać o zgodę? Nie ładnie. A może by otworzył drzwi, albo stwierdził że się przestawi? Eh. No ale masz za swoje. Zdjęcia wyszły jak wyszły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KWs Zobacz posta
    I nie podszedłeś zapytać o zgodę? Nie ładnie. A może by otworzył drzwi, albo stwierdził że się przestawi? Eh. No ale masz za swoje. Zdjęcia wyszły jak wyszły.
    A właśnie że podszedłem i zapytałem, tylko nie do końca jestem pewien czy mnie dobrze zrozumiał
    Właściciel najwyraźniej nie miał ochoty pomóc mi w zrobieniu lepszych zdjęć. Strasznie był wyczulony na punkcie tego samochodu bo jak tylko oparłem się delikatnie ręką o słupek to natychmiast zasygnalizował klaksonem z innego obok stojącego Jeepa, że mu się to nie podoba

Uprawnienia umieszczania postów