Wystaw go od razu, szkoda nerwówLepiej polar sobie sprawić i bawić się w "normalne" fotki przynajmniej na początku a ten jak mówiłem już potrafi być długi
![]()
Szukaj
Wystaw go od razu, szkoda nerwówLepiej polar sobie sprawić i bawić się w "normalne" fotki przynajmniej na początku a ten jak mówiłem już potrafi być długi
![]()
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
Zostaw te HDR-y rób zdjęcia, dobrze je naświetlaj, zostaw też programy graficzne, tylko tyle co do publikacji trzeba, wszystko przyjdzie z czasem. Dużo oglądaj i czytaj. Najważniejsze nie poddawaj się. Zdjęcia zamieszaj i się nie przejmuj, chyba że po roku dwóch nic się nie zmieni to wtedy...![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
ostatnia szansa.. okno z allegro juz otwarteUWAGA ABSTRAKCJA
nie zamykaj tego okna![]()
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
na prosbu forumowiczow przerobie to na HDR![]()
![]()
normalne zdjecie tez nie ladne??? zly kadr?? zle kolory?? czekam na standardowy jad wymierzony w moja skromna osobe![]()
Kadr może nie teges, ale udało Ci się złapać to o co chodzi w te klocki i nie zamordować tego "obróbką" - światło. A to już coś.![]()
LED ZEPPELIN
Nie ma co się męczyć w składanie HDR'ów - zdjęcia rób
Jak na razie nie ciekawie, ale czekam na kolejne.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
"Kadr może nie teges, ale udało Ci się złapać to o co chodzi w te klocki i nie zamordować tego "obróbką" "
Prawda.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami