Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: droga

Domyślnie droga

Efekt, zabawy i nauki, a wiec PSucie by me Nie wiem co o tym sadzic, to efekt dzisiejszej wyprawy, pieknego slonca, oraz wplywu prac madmips. Z jednej strony wydaje mi sie ze to takie efekciarstwo, troche kicz (cokolwiek to znaczy) ale z drugiej strony podoba mi sie ta praca, bo udalo mi sie zrealizowac pomysl ktory sobie zalozylem. Co wy o tym myślicie? nawet jesli jest zupelnie do kitu to radosc z zabawy z tymi zdjeciami, wspanaile wypelnila mi dzien

Czekam z niecierpliwoscia na wasze uwagi

Domyślnie

Pomysl jest bardzo dobry, jednak nieco przerysowany...

Domyślnie

zdradz gdzie to bylo robione wg. mnie ciekawe, ale jak sam stwierdziles lekko kiczowate (nie mylic z wielopolem )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Pomysl jest bardzo dobry, jednak nieco przerysowany...
    No wlasnie tak ją odbieram, przerost formy nad trescia :/ Ale to wina tego witraża Stanisława Wyspiańskiego, zawsze robil na mnie wrażenie, ale dziś po wrzuceniu na pc i mozliwosci przygladniecia sie tej wspanialej pracy, musialem go jaos wykozystac

A zdjecia powstaly na ulicy Florianskiej i w Bazylice Św. Franciszka z Asyzu (ul. Franciszkanska)

Domyślnie

może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie jest za bardzo pionowe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie jest za bardzo pionowe
    Moze nie dziwnie, ale tajemniczo. Chodzi Ci o dodanie jakiegos elemetu po lewej i prawej np. ramki zwiekszenie przez to rozmiaru w poziomie. Teraz nie pamietam juz dlaczego tak ciasno je kadrowalem, pewnie jakies niedoskonalosci ulicy a nie moge sprawdzic bo jestem na innym pc. Jesli masz jeszcze jakies inne rady to slucham z zainteresowniem, w koncu o nauke tu chodzi

Domyślnie

idzie o to, że
    ani dołem ani górą nic tu nie można kadrować
    ale i dodanie boków mam wrażenie nic nie wniesie
    a z trzeciej strony, to tak jak jest, jest jakoś nieproporcjonalnie
    nie wiem co doradzić

Domyślnie

Wygląda jak fragment komiksu/mangi. Bardzo mi się podoba, nic co prawda nie znaczy, ale i tak mi się podoba, jako fragment komiksu właśnie...

ps
    no może trochę przesadziłem z tym brakiem znaczenia...

Domyślnie

jak dla mnie bomba, nie jestem fanem nadmiernego upiększania fotek ale to mi się podoba bardzo bardzo
    jedyne co mi za bardzo nie pasuje to ten 'blink' trochę za mocny, zbytnio przykuwa uwagę, może bez niego było by lepiej?
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów