Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

No cóż, zawsze zachowawczo - a teraz radioaktywnie.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Zdjęcia przyjemne, ale traktowanie miejsca mającego przypominać bestialskie wymordowanie milionów ludzi w tym kobiet i dzieci jako tła do fot ślubnych jest dla mnie mocno niesmaczne, rzekł bym nawet karygodne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Zdjęcia przyjemne, ale traktowanie miejsca mającego przypominać bestialskie wymordowanie milionów ludzi w tym kobiet i dzieci jako tła do fot ślubnych jest dla mnie mocno niesmaczne, rzekł bym nawet karygodne.
    należało by także w ten sposób traktować 90% miejsc w Europie które były miejscem śmierci, akurat to miejsce może być dosyć kontrowersyjne - przyznam - ale karygodnym było by robienie zdjęć np. w Oświeicimiu - pomnik w Berlinie jest jedynie materialnym upamiętnieniem czegoś, czego notabene sprawcami byli Niemcy, zdjęcia zrobione zostały w tym miejscu ponieważ dla mnie osobiście przedstawiają ciekawą bryłę architektoniczną, nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego akurat to miejsce wybrałem, zdjęcia zostały zrobione i tyle, znam wiele miejsc które nie nadają się na zdjęcia ślubne a jednak fotografowie je wybierają -> rzeźnie, wysypiska śmieci etc.
    pamiętac należy o tym że nie jest to cmentarz...

Domyślnie

Jestem sobie w stanie wyobrazić fajną sesję w rzeźni tak samo jak jestem w stanie sobie wyobrazić fajną sesję w miejscu upamiętniającym Holokaust, to czego nie jestem sobie w stanie wyobrazić to jak dojrzały emocjonalnie człowiek może wykazywać taki brak empatii że traktuje miejsce upamiętniające największą tragedię ludzkości jak "ciekawą bryłę" wręcz w pale mi się to nie mieści. Pod pomnikiem ofiar zbrodni katyńskiej też byś robił takie zdjęcia gdyby miał ciekawą formę?

Domyślnie

Jestem sobie w stanie wyobrazić fajną sesję w rzeźni tak samo jak jestem w stanie sobie wyobrazić fajną sesję w miejscu upamiętniającym Holokaust, to czego nie jestem sobie w stanie wyobrazić to jak dojrzały emocjonalnie człowiek może wykazywać taki brak empatii że traktuje miejsce upamiętniające największą tragedię ludzkości jak "ciekawą bryłę" wręcz w pale mi się to nie mieści. Pod pomnikiem ofiar zbrodni katyńskiej też byś robił takie zdjęcia gdyby miał ciekawą formę?
    Ty byś takich zdjęć nie zrobił (nie mówię o pomniku Katyńskim) ja zrobiłem - z mojej strony to wszystko

Domyślnie

Ot, teraz przez jacoslavgtha rząd polski będzie musiał tłumaczyć się przez Michaelem Schudrichem i jego odpowiednikiem w Niemczech.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialogardzianin Zobacz posta
    Ot, teraz przez jacoslavgtha rząd polski będzie musiał tłumaczyć się przez Michaelem Schudrichem i jego odpowiednikiem w Niemczech.
    hahahah, jasne powiem tylko tyle że Berlin to swietna miejscówka, ale trzeba kilku dni żeby ogarnąć temat, no i oczywiście trzeba znać Berlin... najlepsze jest to, ze Berlin leży 150 km od mojego Szczecina a poziom życia, ogrom miasta i piękno jego architektury (włącznie z pomnikiem) dzieli przepaść, rzadko tam bywam ale zawsze jestem pod wrażeniem chociaż z trzeciej strony nie pałam gorącym uczuciem do Niemców aczkolwiek mam kilku znajomych, którzy sa świetnymi kompanami

Domyślnie

Podjeżdżając U-banem na FriedrichstraBe znajdziesz fajną architekturę.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów