Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie plener berliński

kilka klatek z sobotniego pleneru w Berlinie - niestety Berlin to największa budowa Europy i niestety dostęp do wszystkich atrakcji ograniczony, dodatkowo odchody w centrum miasta udaremniły zrobienie kilku ciekawych ujęć no i ci turyści...
    repo tej pary tu http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=187757

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Domyślnie

Czy to Pomnik Pomordowanych Żydów Europy? Dość osobliwe miejsce na taką sesję...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropsi Zobacz posta
    Czy to Pomnik Pomordowanych Żydów Europy? Dość osobliwe miejsce na taką sesję...
    dokładnie to ten pomnik, dla mnie to dobre miejsce do zdjęc ot co...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropsi Zobacz posta
    Popieram. Jak już to niewykorzystany potencjał. Z drugiej strony, miejsce jak miejsce, był już plener przy śmietniku, więc...
    Poza tym 2 mi się nie widzi, bo młodzi giną na tym zdjęciu.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

ALe zdjęcia bardzo fajne

Domyślnie

tylko 1 podoba mnie się bardzo
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Stawiam na 5-tkę. Gdyby tylko ta ściana po lewej nie była w połowie w słońcu byłoby genialnie. No ale wiem, czepiam się juz pierdół. W każdym razie piątka jest na piatkę z plusem.

Domyślnie

łokieć na 5 jest dziwny
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Domyślnie

NIebo takie radioaktywne wyszło, a na trójce, to już zwłaszcza- za to jedyne, które jest fajne, tzn. dwójka - jest za to bardzo fajne! DObra, w miarę naturalna, choć mocna, nieprzefajnowana konwersja z dobrym światłem... Czuć, że jest i bieli i czerń.

Tylko za dwójkę przyznam PLUSA!
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    NIebo takie radioaktywne wyszło, a na trójce, to już zwłaszcza- za to jedyne, które jest fajne, tzn. dwójka - jest za to bardzo fajne! DObra, w miarę naturalna, choć mocna, nieprzefajnowana konwersja z dobrym światłem... Czuć, że jest i bieli i czerń.

Tylko za dwójkę przyznam PLUSA!
    no może troche pojechałem niebo ale zawsze jakoś tak zachowawczo tymi suwakami

no łokieć dziwny ale naturalny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów