oooo matko ile wy jeszcze tego pocykali chopy? Dawac jeszcze hi hi bo fajnie sie patrzy na takie pomysły. Teraz to na obu jak nic Dali. 1- gdzie taka ulica ze tyle tych noo modelek? 2 - na takiej bezludnej wyspie tez bym sobie posiedział![]()
Szukaj
Sailor
Andy_O
oooo matko ile wy jeszcze tego pocykali chopy? Dawac jeszcze hi hi bo fajnie sie patrzy na takie pomysły. Teraz to na obu jak nic Dali. 1- gdzie taka ulica ze tyle tych noo modelek? 2 - na takiej bezludnej wyspie tez bym sobie posiedział![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Waszmościowie, tuszę iż teraz (perfidnie) głos swój odwrotnie niż w pierwszym starciu oddałem i że dogrywką jakowąś oczy swe nacieszyć mi jeszcze przyńdzie, jako że w produkcyach waszych kolejno większą rozkosz wnoszących imć Dalego woń czuć żywą
pleplepllle... no dobra, 2![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Oba sie podobaja, cieszyc sie czy martwic?wybralem, ale ciezko bylo.
no to teraz daliscie ostro!!
fotki bede musial na trzezwo poogladac by zaglosowac.
Kurde.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
tak se teraz gdybam...
druga fota przez ostre wyrwanie ciala z wody raczej nie sugeruje marynistycznych zainteresowan fotografujacego.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Co prawda zdjęcia mówią za siebie, ale że pewnie dobrze czasem usłyszeć, co inni na nich widzą- to napiszę co widzęA widzę historyjkę, o kimś kogo nie ma... mężczyźnie. No i na tym podobieństwa obu dzieł się kończą. Jeden Autor sugeruje, że mężczyzna to taki demiurg- będący ponad i poza- kobiecej tożsamości, wyciąga rękę i obdarowuje istoty bez twarzy kryształami oblicza... niektóre stworzenia bez twarzy dar ten przyjmują, i te, stopniowo przestają być anonimowe, zasiedlają swoją tożsamość, obracają ku nam swe oblicza... Pozostałe kontynuują swą wędrówkę ku światłu , lecz wędrówka ta jest również zabezpieczona przez mężczyznę (męskość), wszak w rzeczywistości tej panuje symetria i tonacja koloru sugerująca pokrewieństwo z demiurgiczną ręką. Ciekawe, że tych które wybrały tożsamość jest mniej i między dwiema grupami przebiega dość ostra granica...
Drugi Autor, podobnie jak poprzednio, przedstawia wizję biegunowo różną. Mężczyzna u niego jest papierową namiastką człowieka, która zajmuje się swoim papierowym światem... Świat ten jest co prawda zbudowany z symboli, lecz symbole te pozostają tylko jego papierowymi symbolami, nawet kpiarski księżyc z wąsikiem Dalego nie chce się zmaterializować, choć jego symbolika przemian i kobiecości może jest pewną nadzieją dla papierowego faceta, który jak na razie ulokował się, może intuicyjnie, w pobliżu serca wyspy. I może kiedyś twarz i łono wyspy wynużą się, a wtedy nie będzie mógł już udawać, że mieszka na samotnej wysepce otoczony symbolami...
Prace oczywiście świetne i trudno się zdecydować na głosowanie, dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez jakubs ; 10-02-2007 o 11:09
jakubs - piekne..swietna interpretacja .. i zeby bylo ciekawiej ..w mojej pracy bliska oryginalujestem pod wrazeniem
![]()
Skontaktuj się z nami