Spoko panowie, do 12-nastu na kalendarz dociagna![]()
Szukaj
Sailor
Andy_O
Spoko panowie, do 12-nastu na kalendarz dociagna![]()
tym razem dwururka? hmm a co jak się okaże ze mają kałachy
bomba! podobają mi się obie fotki yyy tzn grafiki?ale najbardziej 1
prawde mówiąc nie jestem fanem aż takich montaży fotek ale jednak są i takie co mi się podobają![]()
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
fotki, nie grafiki. technika fotomontazu znana jest od sameg poczatku istanienia fotografii a kolaz wymyslono jeszcze wczesniej. obie foty sa do osiagniecia pod powiekszalnikiem.. tyle ze trzeba by sie bardziej napracowac
aaaaa to taki chytry plan nasz admin uknul.. jzu wiem czemu w pierwszej lufie proch byl niepodsypany ...
Odie - przyznaj się szelmo, ile tam tych zdjeć jeszcze masz?
Ostatnio edytowane przez Andy_O ; 09-02-2007 o 00:51
mi mowil wczoraj ze jzu ani jednego .. na szczescie duza butla lyskacza przekonala go ze jezcze cos tam chowa.. i jak tu nie pic :P
chciałbym łyskacza
dziś siedzę juz przy dębowym i zastanawiają się czy dobrze robię, że nie idę jutro na egzamin z Metody Elementów Skończonych ;]
co do fot to spokojnie...
będzie ile trzeba, oby mi tyko kasy starczyło bo ten shutterstock drogi jakiś jest![]()
Ostatnio edytowane przez odie83 ; 09-02-2007 o 00:56
Sailor, łotrze rozpustny, dziewic Ci się jeszcze zachciewa? Smoka pokonaj, to i dziewice będą i gorzała. Ale nie jakiś tam berbeluch śmierdzący, tylko prawdziwa, z gór słowackich przytargana... 70%...
Pozdrawiam
1. ciekawa praca, jeżeli ma to być nawiązanie do wyklejkanki to ok, ale skoro jest to obróbka cyfrowa, to brakuje mi przede wszystkim elementów cienia oraz głębi.
2. tutaj widzę poważniejsze podejście do tematu, troszkę zaskakuje mnie ta noga modelki, ale jest bardzo fajnie.
Tym razem nie potrafię zgadnąć czyja jest która praca, obie są fajne, ale strzelam w...
Waszmościowie, tuszę iż teraz (perfidnie) głos swój odwrotnie niż w pierwszym starciu oddałem i że dogrywką jakowąś oczy swe nacieszyć mi jeszcze przyńdzie, jako że w produkcyach waszych kolejno większą rozkosz wnoszących imć Dalego woń czuć żywą
pleplepllle... no dobra, 2![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Skontaktuj się z nami