Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

Udało mi się ostatnio zrobić kilka pstryków.
    Pierwsza fotka poniżej. Kolejne na dniach.

1.

Monika by Tomek Wiendlocha, on Flickr
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Zbyt centralny kadr, ciecie dloni niepotrzebne, w piersiach tez raczej nie powinienes. Generalnie bardzo slaby kadr. Troche masywnie wyszly rece modelki. Mina modelki do mnie tez nie przemawia.
    Chyba jestem na nie ale pokaz reszte to moze cos wybierzemy. Walcz dalej

Domyślnie

Może być centralny ale nie "zbyt centralny" :> Prosi się o pionowy kadr. Reszta jak wyżej.

Domyślnie

Tak - zgadza się. Jeśli chodzi o kadr to mam jeszcze bardzo wiele do nauczenia się. Cięcie na dole bardzo niefortunne. Też bym bardzo dużo oddał za możliwość odzyskania dłoni. Niestety tak wyszło.

Ja to robicie, że kiedy modelka ustawi się do świetnej pozy tak jak w tej chwili (włosy, dłonie itp) to udaje wam się w ułamku sekundy zauważyć, że poza jest super i jeszcze do tego pomyśleć aby kadr był ok. Mnie udało się jedynie zauważyć moment ale w tym ułamku sekundy technicznie dałem rade jedynie wcisnąć spust migawki
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Na dźwięk potwierdzenia ostrości modelka zamiera i zmienia pozę dopiero po dźwięku migawki

Domyślnie

Mam kolejną fotkę Moniki. Niestety zrypana detalowo (nawet nie pytajcie ) oraz fotkę Kasi z tego samego dnia.

2. Monika

Monika by Tomek Wiendlocha, on Flickr

3. Kasia

Kasia by Tomek Wiendlocha, on Flickr

PS: Dziewczyny są siostrami

Uprawnienia umieszczania postów