Close

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 125

Wątek: D90 vs D5100

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikar39 Zobacz posta
    Ciekawe jakie komentarze będą na temat sony a77
    raczej naq bank będzie ta matryca w następcy d300s.. ale to każdy wie w sumie...

Domyślnie

Ja bym brał d5100 amatorska pucha ale fotki są nice
    Nikon

Domyślnie

Widzę po podpisie że jesteś użytkownikiem D7000 a tak z ciekawości zapytam bo juz nic zmieniać nie moge ale jak ci się sprawdza ten aparat Żadnych problemów z nim nie masz ? itd itd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez white5540 Zobacz posta
    Widzę po podpisie że jesteś użytkownikiem D7000 a tak z ciekawości zapytam bo juz nic zmieniać nie moge ale jak ci się sprawdza ten aparat Żadnych problemów z nim nie masz ? itd itd.
    Wszystko oki chociaż puszka kupowana była w listopadzie
    Nikon

Domyślnie

body juz wiemy jakie a szklo????

Domyślnie

z tego co pisza, to A77 ma chyba wszystkie mozliwe bajery. Zobaczymy w pazdzierniku jak zaczna sprzedaz.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

dobry wybór
    D90, N 18-105 VR, N 35/1.8, N 50/1.8 , Metz 50-AF1

Domyślnie

Witam.
    Pytanie skierowane do użytkowników D5100... Trochę głupie, ale nadal nie wiem co wybrać i dlatego dalej drążę ten temat :/
    Jak wam się on sprawuje, i czy po dłuższym użytkowaniu nie żałujecie, że nie wybraliście np. D90?

Oszczędny w słowach Awatar eBarciu
    Miasto
    Galway / Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez STomasz Zobacz posta
    Witam.
    Pytanie skierowane do użytkowników D5100... Trochę głupie, ale nadal nie wiem co wybrać i dlatego dalej drążę ten temat :/
    Jak wam się on sprawuje, i czy po dłuższym użytkowaniu nie żałujecie, że nie wybraliście np. D90?
    d5100 sprawuje się bardzo dobrze, rogal na "młordzie" mam za każdym razem kiedy ją używam. mogę śmiało powiedzieć, że jestem w 99,9% zadowolony.
    dlaczego w 99,9%? ano dlatego, że od początku wahałem się między d7000 a d5100 i do dzisiaj nie wiem czy może miałbym szczęście i trafiłbym na niewalnięte d7000
    szczerze Ci polecam d5100 jeśli jesteś amatorem i nie masz ciśnienia na szybkość manualnych ustawień i nie potrzebujesz CLS'a.
    zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
    D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G

Domyślnie

Sorki za podbijanie tematu ale chciałbym podziękować wszystkim za pomoc przy wyborze lustra Nikon D90 sprawuje się idealnie nie mam żadnych zarzutów co do niego więc jeszcze raz dziękuje za pomoc przy wyborze lustrzanki

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów