Szukaj
Ja bym brał d5100 amatorska pucha ale fotki są nice![]()
Nikon
Widzę po podpisie że jesteś użytkownikiem D7000 a tak z ciekawości zapytam bo juz nic zmieniać nie moge ale jak ci się sprawdza ten aparatŻadnych problemów z nim nie masz ? itd itd.
body juz wiemy jakie a szklo????
z tego co pisza, to A77 ma chyba wszystkie mozliwe bajery. Zobaczymy w pazdzierniku jak zaczna sprzedaz.
![]()
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
dobry wybór![]()
D90, N 18-105 VR, N 35/1.8, N 50/1.8 , Metz 50-AF1
Witam.
Pytanie skierowane do użytkowników D5100... Trochę głupie, ale nadal nie wiem co wybrać i dlatego dalej drążę ten temat :/
Jak wam się on sprawuje, i czy po dłuższym użytkowaniu nie żałujecie, że nie wybraliście np. D90?
d5100 sprawuje się bardzo dobrze, rogal na "młordzie" mam za każdym razem kiedy ją używam. mogę śmiało powiedzieć, że jestem w 99,9% zadowolony.
dlaczego w 99,9%? ano dlatego, że od początku wahałem się między d7000 a d5100 i do dzisiaj nie wiem czy może miałbym szczęście i trafiłbym na niewalnięte d7000
szczerze Ci polecam d5100 jeśli jesteś amatorem i nie masz ciśnienia na szybkość manualnych ustawień i nie potrzebujesz CLS'a.
zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G
Sorki za podbijanie tematu ale chciałbym podziękować wszystkim za pomoc przy wyborze lustraNikon D90 sprawuje się idealnie nie mam żadnych zarzutów co do niego więc jeszcze raz dziękuje za pomoc przy wyborze lustrzanki
![]()
Skontaktuj się z nami